Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? Én ezt nem értem. Értelmes válaszokat kérnék.
Bocsi a kategóriáért,lehet nem a legjobb ide..
Na,szóval,van egy srác..egy suliba járunk,évfolyamtársak vagyunk.És nem egészen értem őt..:D
Bejelölt facebook-on..belájkolta a képem,én meg vissza neki. Rámírt,normális volt.
Ez eddig érhető szerintem,DE..kb. 2-szer írt rám,én meg rá vagy 3-szor..pedig,még ő volt,aki azt is kezdeményezte,hogy vegyem fel msn-re..Most akkor elvárja hogy én írjak rá vagy mi??
Jó,most nem tűnik sok alkalomnak,de miért nem ír rám?
Örülök,hogy nem nyomul,csak rossz,mert nem értem a helyzetet..
Meg,régebben feltűnt nekem,hogy helyes,be is jelölt stb.,de nem ír ..
Szerintetek? Lehet valamivel megijesztettem,csak nem vettem észre ?
Szerintem attól mert fent van MSN -en vagy akár Facebook-on más dolga is lehet. Írj rá Te, kérdezd meg mit csinál, és rájössz hogy tényleg csinál valamit, vagy csak szimplán lesz@r.
20F
Igen,erre én is gondoltam..de sose venné észre,hogy fenn vagyok?
Olyan rossz,szívesen megismerném,nekem ennyi is elég lenne,de nem akarok már ráírni,mert nem akarom,hogy azt higgye nyomulok. :\ Megijeszteném lehet. :S
Meg,nem igazán szoktam meg,hogy én írjak fiúnak..
Amúgy köszi a választ.
2. kicsit durván fogalmaztál a végén,de végülis igazad van..xD
Amúgy,nem értem,akkor msn-en miért az van kinn neki,hogy szabad?
ma 15:49
Írj rá, és megtudod, ne várd a csodát, cselekedj!
Nem várom ,csak elbizonytalanodtam..
Nem akarok tényleg a terhére lenni.és úgy érzem,az vagyok..
Na mindegy,egy életem,egy halálom megteszem. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!