Csattos póthaly? Tapasztalatok? Vélemények:ciki (gyors válaszokat lécci)?
Hidd el cikibb lesz,ha megtudják,hogy póthajad van,ráadásul nem is rendesen megcsinálva,csak felcsatolva.Nem ciki a rövid haj.Vannak szép formák amikre megcsinálhatod,és megvárod mig megnő.Inkább legyen rövid eredeti hajad,mint hosszú,de mű. :/
Ráadásul ez a haj amit irtál nagyon olcsó,úgyhogy biztos vagyok benne,hogy látszik rajta,hogy mű.Nekem volt csatos póthajam,eredeti európai hajból,elég drágán vettem,és kb. két alkalommal volt használva.Nem tetszett,ráadásul állandóan azon izgultam,hogy ne essen ki a hajamból.Ha már hajhosszabbitást szeretnél akkor menj fodrászhoz és csináltasd meg rendesen,de azzal számolj,hogy ez nem olcsó tevékenység.
most őszintén szerintetek ezzel mit lehetne csinálni?lejebb már tuti nem vágatom
itt van egy előtte kép,elég nagy a változás...-.-"azt akartam,hogy ne legyek már ilyen semmilyen,de pont az ellenkező jött össze már nem elmegy vagyok hanem rémes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!