Csattos póthaly? Tapasztalatok? Vélemények:ciki (gyors válaszokat lécci)?
Egyáltalán nem olyan szörnyű a hajad.Nem kell mindig ugyanúgy hordanod.Kisérletezz amig nyári szünet van,próbálgasd,hogy melyik áll jól.Youtuben vannak videók amik segithetnek.Próbáld meg göndöriteni,vagy feltűzni valahogyan,légy kreativ. :)
Nekem pár éve állig érő hajam volt és abból is tudtam frizurákat csinálni,nem hordtam mindig ugyanúgy.Hidd el hamar megnő a hajad,addig pedig használhatsz hajnövesztő szereket.
18:25-ös voltam
Szerintem nagyon ciki lenne azzal a műanyag póthajjal. Tuti észrevennék, és nem mostanában felejtenék el...
Nagyon szép hajad volt, tényleg kár érte, de vissza fog nőni, ne piszkáld. Tudom könnyű mondani.
De a mostani hajhosszodból is sokat ki lehet hozni szerintem. Már csak annyival, hogy valami jó hajpánt vagy jó hajcsat, esetleg a frufrut hátratűzni a fejed tetején, ahogy most mindenki hordja.
A lényeg amúgy, akkor fognak téged csúnyának látni a hajaddal, ha te magad csúnyának látod magad... Ha beletörődsz és addig próbálgatsz frizukat, hajkiegészítőket, akkor kutyát se fog érdekelni hogy a hosszabb jobb lenne. A 14 éves srácoknak meg nehogy azt hidd tudják, milyen a jó frizu meg milyen a rossz.
Hú hát tényleg nem kellet volna levágnod.Az első képen kinézel vagy 11-nek a másikon meg 17-nek.Amúgy szerintem is ciki,ha észreveszik,hogy póthajad van sőt biztos észreveszik mivel már láttak is páran már.Amúgy nem is olyan rövid,inkább nézelődj neten,mert vannak egészen csini hajak is meglátod :) nem kell ennyire túldramatizálni
pl. ez szerintem nagyon cucc,kicsit merész de szerintem nagyon szexy : [link]
(tudom,azt mondtad,hogy ennél tovább nem akarsz vágatni,de most jelenleg semmi formája sincs)
Azerintem ez nagyon jól állna neked,nagyon szép lennél vele.Oké ez rövidebb,mint a másik,de max. 1-2 év és megnő ugyanolyanra,ne tedd tönkre avval a pót szarokkal :)
Addig használj ricinusolajat (ha utána keresel a GYÍK-on nagyon sok mindent fogsz róla találni.Amúgy én is jártam hasonló cipőben nekem mellig érő hajam volt,de egy teljes évig vasaltam muszáj volt levágatni.Én ekét napig csak bőgtem,harmadik napon már nem volt mit.Utánanéztem a póthajnak,mert én sem éreztem jól magam a vállig érő hajammal.Anyuékat rá is szedtem,hogy vegyünk,de mire odakerült a sor inkább nem vettünk,és nagyon örülök,hogy nem vettem meg,inkább természetes módon megnövesztem még ha évekbe is kerül.Amúgy meg ha nem passzol a szín akkor nagyon ronda is lehet osztálytársamnál ez a helyzet,szegény nagyon ronda.Az utca sarokról is virít,hogy műhaj az egész.
Ezenkívül vehetsz még patikában Bánfi hajszeszt,sampon,meg balzsamot is van akinek egy hónap alatt 2,5 cm nőtt tőle és hidd el ez rengeteg :) szóval érdemes belevágni :) És tényleg ne tedd tönkre magad ilyen műszarságokkal
Bocsi,hogy hosszú lett,remélem sikerült rád hatnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!