Törvényszerű, hogy egy mostohaapa gonosz legyen a gyerekkel, és hogy ezt az anyuka hagyja?
Apámról az az egyetlen emlékem, hogy ütlegel, én pedig már bepiszkítok a félelemtől.
A mostohaapámat apának hívtam, pedig nem kérte, nagyon szerettem. Sajnos meghalt két éve rákban, így nem ismerheti az unokáját.
Nem törvényszerű, de előfordul.
Általában akkor, ha a nő önző, és nem a gyerekeivel együtt választja ki az új aput.
Nálunk volt olyan válás után, hogy bemutattam a fiúknak valakit, amikor elment, a fiaim egybehangzóan azt mondták, hogy baromira nem szimpi nekik. Nem is erőltettem így a dolgot.
Azóta újra férjhez mentem, és az "új aput" imádják, és ő is imádja a fiúkat.
én anno nem hagytam,hogy anyum vigyen. pedig hely lett volna, a mostohatesómat bírtam, de a mostohaapuval nem jöttem volna ki jól. egy nyaralás erejéig tök jól elvoltam vele, de együtt élni no way...
anyukámat nagyon szereti a fickó, csupán az volt a kérésem, hogy érettségiig maradjon velem, utána mehet hozzá. ment is, nagyon jól megvannak, azóta nekem is van párom, együtt élünk, és örülök, h anyám nem vesztette el a fejét egy pasas miatt. persze ebben a nagyimék szava is benne volt. azóta is hálás vagyok nekik. persze ők is bírták a pasit, viszont úgy gondolták, h nem kell nekem mostohaapa.
sajnos a közeli környezetemben láttam rossz példát is erre. a szemét görény hapsi tönkretette a nőt, a gyerekeit, utána meg lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!