Tényleg én vagyok a gonosz boszorka amiért nem támogatom anyagilag a hugomat és a gyerekét?
Lehet szőrösszivű vagyok, de 18 év felett (azaz miután elvégzed a 12 osztályt) kezdj saját talpra állni és indulj dolgozni (ha nem akarsz továbbtanulni).
Ebből kifolyólag nem támogatnám a húgodat a helyedben, max csecse-becsékkel a kicsiket és ennyi.
Ott volt az esélye hogy kezdjen az életével valamit, előtte, hát ez van, tanuljon a hibájából és épitsen sárból kecót magának...
Amúgymeg a fiatalkori szülésnek nagyon ellene vagyok abban az esetben ha valaki nyakára szül az illető, azaz a semmire alapozza a gyrek jövőjét. Megértem, az abortusz se megoldás, ellene vagyok, de ez se buli igy hogy hopp terhes vagyok, nem baj mert megszülöm majd eltart egy 35-ös pasi, aki utána lelép... Szép...
Ez normális és éppeszű embereknél nem igy működik, sajnálom a kisfiút emiatt, erről tényleg nem ő tehet.
Ha gondolod a kisfiút támogasd max, de én a te helyedben itt sem esnék túlzásba, max ha te úgy érzed hogy kell.
En támogattam a hugomat a gyerekei miatt, aztán még egy köszönet sem volt érte, a gyerekeitõl sem.Sõt természetesnek vett mindent, de én amit megspóroltam magamtól,csak azt tudtam adni nekik.
Most már nem fogok adni nekik, nekem is szükségem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!