Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a gonosz...

Tényleg én vagyok a gonosz boszorka amiért nem támogatom anyagilag a hugomat és a gyerekét?

Figyelt kérdés
Jol fizetö állásom van ès egy nagyobb összegü megtakaritásom. Ezekèrt kemènyen megküzdöttem nem pottyant csak ugy az ölembe semmi.A hugom 21 èves van egy 2 èves fia. Alighogy leèrettsègizett összeállt egy 35 èves fickoval. Aki persze azota lelèpett ö meg itt maradt egyedül egy gyerekkel. Csupán a gyest kapja meg a családit plusz ami a szüleink utalnak ami 50 ezer forint havonta. Most mindenki engem utál mert nem adok pènzt nekik. Kèrleltem hogy menjen tanulni ne szülje meg a gyereket nem hallgatott rám. Magára vessen. Tènyleg gonosz vagyok?
2015. jan. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
85%

Hát én a helyedben irtó nagy határozottsággal kiosztottam volna a drágalátos szüleimet.

A kölyköt 2 embernek kell eltartania:

Apuci + anyuci

NEM a nagyinak, NEM a sógornőnek, NEM a nagybácsinak, NEM a magyar államnak, hanem annak a két cseszett embernek, akik megcsinálták.

Szokjunk már le erről a rohadt életképtelen, kádárista, tarhálós mentalitásról.

2015. jan. 12. 10:29
 32/83 A kérdező kommentje:

12 ezer forintos cipő 23 ezer forintos kabát 6000 forintos együttes. Játèkok 20 ezer forint èrtèkbe plusz 30 ezerért k

èlelmiszer. Ezeket vettem karácsonyra.

. Akkor közöltem vele hogy ez volt az utolsó. Erre párnapja azzal jött,hogy kellene neki 200 ezer forint mert elmaradt a hitellel ès ha nem fizet utcára kerülnek. Eszembe sincs annyi pènzt adni neki. Most kèszülök a párommal a Fülöp szigetekre 3 hètre. Mondtam neki hogy lakhatnak nálam amig haza jövünk de ez se tetszett neki. Hogy utána mi lesz ès hogy felöllem meg is hallhatnának. Mert nekem könnyű ök meg csak szenvednek. Szeret mártirkodni de engem már nem hat meg vele. Ö szùrta el az èletèt nem èn. Az ember a kisùjját nyujtja erre az egèsz karja kell. Na nem.

2015. jan. 12. 11:08
 33/83 anonim ***** válasza:
5%

23: "te segítesz... veszel ruhát cipőt- feltankolod a hűtőjét, úgy gondolom ennek elégnek kell lenni, nem is értem miért bántanak.. mert kijelentetted, hogy fél évig vagy hajlandó segíteni neki?"

Ezt te még is honnét olvastad ki???

Kérdező: hogy karira költöttél rá kb. 30-40eFtot, az egy dolog, miért nem a hitelére adtál bele, hogy legalább annyit bebírjon fizetni és ne lakoltassák ki gyerekkel együtt? Te elmész Fülöp szigetekre és két hétig nálad lehet, aha és utána gyerekestül menjen az utcára? De már látom arra vagy irigy, hogy ő szült! És nem diplomát kergetett. Valszeg, ha a pasija nem hagyta volna akkor nem lenne ekkora szarban. Nem a semmire szült ő sem, te meg még bünteted pluszba, azért amiért a férfi volt vele a szemét, hogy felcsinálta majd ott hagyta a semmibe, hitelesült, mindenestül. Tudod mit, nem csak irigy vagy, eddig megértettelek, mert az volt bennem, hogy igen te küzdöttél és az irigység ilyen esetnél természetes emberi érzés, de tévedtem, nem csak irigy vagy, hanem gonosz is. A szüleid nem a tesóddal fogtak mellé csak, mert mellé nyúlt a pasassal és hozott egyetlen egy rossz döntést, hanem veled, aki simán elnézi, hogy a testvére gyerekestül utcára kerül. Megtehetné, hogy segítsen, de nem, nem hogy még elnézi, de közben még nyaralni is elmegy. Hát grat, primitív proli! Az esetleg eszedbe jutott, hogy amíg te tanultál és lediplomáztál addig veled senki nem cseszett ki, és téged nem csináltak fel, és nem hagytak kakiban, hanem közben téged is támogattak a szüleid? De tudod mit, nézd végig nyugodtan, hogy a tesód utcára kerül, a szüleid meg küzdenek érte, hogy ne így legyen. Szívtelen!

2015. jan. 12. 12:03
 34/83 anonim ***** válasza:
2%
Ja és még csak annyit, hogy nem a tesód nem mártírkodik, hanem utcára kerül, a mártírkodást, hogy te mennyit küzdöttél te adtad elő, és közben szenteskedsz is, hogy csak, mert leszarod a saját testvéredet, hogy utcára kerül attól még nem vagy rossz ember. Azért ha évekkel később nem tudnál magadra nézni ne csodálkozz rajta!
2015. jan. 12. 12:07
 35/83 anonim ***** válasza:
76%

#33:

7. választ olvasd el ismét...

ha te megdolgozol valamiért az a tied, nem másnak kell elosztogatni...szó szerint egy élősködő ez a lány...mert nincs jobb lehetősége...de ez a saját hibájából van! saját maga keresse a megoldást ne mástól várja! persze jó ha kap segítséget de ne mindig erre támaszkodjon! ő cseszte el az éltét nem a nővére! ha a nővére mehet nyaralni a pénzéből akkor mehet...ha az élősködő nem tudja fizetni a hitelét ne várja már el, hogy más fizesse ki helyette -.- lehet érzelmileg zsarolni a másikat, de, hogy az utcára kerülnek nem a kérdező hibája hanem a húgáé...a húga is elmehet dolgozni, a gyerek mellett kihajthatja a belét mint dolgozó anya és meg is érdemli ezt, mert kellett neki ilyen körülményekre gyereket szülnie...persze nem erre számított, de ez is benne volt a pakliban...felelőtlen lány megérdemli ha elveszik tőle a gyerekét...

2015. jan. 12. 12:18
 36/83 anonim ***** válasza:
0%
Én már leírtam a #27-ben az álláspontomat... Kérdező, a testvéred egyedül döntött a gyerekvállalásról, vagy a párja ellenkezése ellenére vállalta be???
2015. jan. 12. 12:22
 37/83 anonim ***** válasza:
3%

Ok, aláírom a hetes választ nem láttam.

De nekem itt senki ne mondja, 18-20 évesen semmiben sem hoztak rossz döntést. A testvér, ha a gyereknek segít az a gyereknek se segítség, amit ő csinált. Nem azt írtam, hogy adjon pénzt neki, de azokat a segítségeket a hitelére adhatta volna nyugodtan, ahogy a kari helyett is inkább azt fedezhette volna és akkor láss csodát testvér nem kerül utcára. Sok anyuka már pedig nem dolgozik, hanem otthon van a két éves gyerekkel és a párjuk segítenek nekik, és ezt az elmehet gürizni kérdést is hagyjuk ekkora munkanélküliség mellett - érdekes itt gyikon csomóan ráérnek válaszolgatni éjszakába nyúlóan is -, állítom, hogy otthon ülnek, de arról senki nem tud semmit, hogy mi uralkodik az országba! Nevetséges. Mi lett volna a segítség? Pl. anyuka lehet jobban bírna munkahelyet is keresni, ha addig vigyáz vki a kicsire, vagy amíg otthon volt tanulhatott volna. És mág vmi, gürizzen mondjuk 12 órába, vagy 3 műszakba, nagy eséllyel erre van lehetősége anyukának, aha, és ki megy el a gyerekért, ki vigyázz rá amíg hazaér, vagy épp éjszaka? Gyereknek segít a kérdező? Aha, esetleg titkos szándéka, hogy bosszúból elvegye tőle, ha utcára kerültek? Hát grat. Tudnám, hogyha a kérdező ilyen bölcs, hogy tett le diplomát és keresi állítólag degeszre magát, ha csak nem a férje keresi a jóval többet, ugyan már. Mese habbal az egész!

2015. jan. 12. 12:28
 38/83 anonim ***** válasza:
94%
Én eltartottam a tesómat, amíg suliba járt. Viszont engem nem lehet egy babókával meghatni. Abban a pillanatban vettem volna le róla a kezem, ahogy teherbe esik, és úgy dönt, hogy megtartja. A gyereknevelés - szerintem - a világ legnehezebb dolga, ha valaki úgy dönt, hogy megteszi, az elég felnőtt ahhoz, hogy megkeresse rá a pénzt.
2015. jan. 12. 12:32
 39/83 anonim ***** válasza:
3%

"ha te megdolgozol valamiért az a tied, nem másnak kell elosztogatni...szó szerint egy élősködő ez a lány..."

Ez a felfogás meg egoizmus, önzőség, irigység...a másik része pedig csak nagyban ítélkezés, lenézés ismeretlenül...

2015. jan. 12. 12:35
 40/83 anonim ***** válasza:
2%
38: aha, te is aztán nagyon bölcs. Ergo, ha beütött véletlenül a baba, vagy tervezték akkor, akkor csak is a diploma kedvéért ölje meg a leendő gyermekét? Komoly.
2015. jan. 12. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!