Megőrülök a testvéremtől?
17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff
mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'
hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen
már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza
Köszi a lepontozást, nem tudom, mivel érdemeltem ki. Biztos a korom nem tetszik, mert ugye a 16 éves kis hülyék ne szóljanak hozzá semmihez.
20:49 voltam.
Na,milesz?
beszéltél szüleiddel?
tök értelmesek ezek a válaszok: "1 év mulva 18 leszel és elköltözhetsz", majd támogatjátok anyagilag mi?
Levelezőn fog tanulni tovább, normális állása 4 év múlva lesz max. Fősuli mellett lehet dolgozni, max havi 60ért...
Megértelek, én is ki lennék akadva és egyáltalán nem vagy emiatt gyerekes. Én a helyedben az öcsémet átköltöztetném anyámékhoz, majd ők kimennek a szobájukból ha alszik a gyerek. szerintem is pfff....
Ja a helyében te ezt tennéd mi?pffff..
mert meg mernéd tenni mi? pffff
anyádék bacnának téged nyakon pfff hogy arról koldulnál pfff
de nagy szád van itt pffff hogy majd a szülők vonulnak félre pfffffffffff mert te aszontad mi? pffffff... :D
köszi a normális válaszokat:) és itt nem a tartalmára gondolok, hanem aki illedelmesen tud válaszolni
aki meg azt hiszi h ez egy elviselhető probléma akkor szívesen cserélek vele egy hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!