Megőrülök a testvéremtől?
17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff
mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'
hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen
már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza
én is így érzem utolsó:)
próbáltam de úgy nem lehet h leülünk és megbeszéljük hanem kutyafuttában és annyit mondanak h kérdezd meg apát / anyát atól függ kitől kérdem, v csak annyi a válasz h jaaj most hagyál
ötleteim vannak és nagyjából is ki is számoltam h mi h férne el:(
köszi:) megpróbálok egy nyugodt pillanatban, de pol mikor mentünk anyummal vhova és rákérdeztem akkor apumhoz irányított és hát ő úgymond "elhajtott"
meg ha véletlen megis csinálnák azt csak nyáron, de én érettségi előtt szerettem vna, legalább előtte legyen egykis csöndes rész ahol tanulhatnék:(
Áh, én meg a bátyámmal voltam sokáig egy szobában 15 éves koromig, az is remek volt. Ő most elköltözött albérletbe a fősuli miatt és örülnék, ha többet lenne itthon, mert a legjobb tesó a Földön. Én meg tudlak érteni, 17 évesen az ember nem arra vágyik, hogy a 9 éves kisöccsével legyen egy kis légtérben. Akárki akármit is mond, de kamasz vagy, ez érzékeny korszak, mindenképp szükséged van néha magányra vagy egy kis elhatárolódásra. A gipszkartonos megoldás jó lenne, erről beszélned kéne a szüleiddel, csak megértik. Remélem, megoldódik a problémád.
16L
köszi 16/L :) a te tesód leglább jófej volt de enyém nem épp az, évente max 1x ad puszit lefekvéskor v bármi más alkalomkor ..apróság de ez számit:(
fősuli alatt mivel levelezőn leszek itthon fogok lakni, 18évesen se pénzem se semmim h elköltözzek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!