Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a testvéremtől?

Megőrülök a testvéremtől?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff

mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'

hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen

már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza

2010. jan. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál már erről szüleiddel beszélni?
2010. jan. 30. 20:28
 42/61 anonim ***** válasza:
85%
Én írtam, hogy fiatal nő: Lehet gyerek sok dologban, de attól még szüksége van rá, hogy nyugodtan tanuljon, barátnőket hívhasson fel, akár az anyukájával tudjon négyszemközt beszélni, és esetleg ha lesz/van barátja, akkor vele is el tudjon vonulni kicsit. Érzékeny korszak ez is.
2010. jan. 30. 20:29
 43/61 A kérdező kommentje:

én is így érzem utolsó:)

próbáltam de úgy nem lehet h leülünk és megbeszéljük hanem kutyafuttában és annyit mondanak h kérdezd meg apát / anyát atól függ kitől kérdem, v csak annyi a válasz h jaaj most hagyál

ötleteim vannak és nagyjából is ki is számoltam h mi h férne el:(

2010. jan. 30. 20:34
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem konkrét elhajtás sztem. A legjobb lenne kiválasztanod egy megfelelő nyugodt pillanatot, először megkérdezni, hogy van e rád egy kis idő, mert szükséged lenne a segítségükre, ha igen a válasz akkor kezdheted. Főképp a tanulásra menj rá, hogy nyugodt hely kell hozzá. Az engedékenyebb, megértőbb szülővel kezd, külön-külön. (és a gipszkartonos megoldással, kevésbé támadható :))
2010. jan. 30. 20:44
 45/61 anonim ***** válasza:
75%
Oké, ezen a nő vagy gyerek dolgon nem veszünk össze. Az igényeiben nő, a gondolkodásában gyerek.
2010. jan. 30. 20:46
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
Ok, nem ez a lényeg :)
2010. jan. 30. 20:47
 47/61 A kérdező kommentje:

köszi:) megpróbálok egy nyugodt pillanatban, de pol mikor mentünk anyummal vhova és rákérdeztem akkor apumhoz irányított és hát ő úgymond "elhajtott"

meg ha véletlen megis csinálnák azt csak nyáron, de én érettségi előtt szerettem vna, legalább előtte legyen egykis csöndes rész ahol tanulhatnék:(

2010. jan. 30. 20:49
 48/61 anonim ***** válasza:
86%

Áh, én meg a bátyámmal voltam sokáig egy szobában 15 éves koromig, az is remek volt. Ő most elköltözött albérletbe a fősuli miatt és örülnék, ha többet lenne itthon, mert a legjobb tesó a Földön. Én meg tudlak érteni, 17 évesen az ember nem arra vágyik, hogy a 9 éves kisöccsével legyen egy kis légtérben. Akárki akármit is mond, de kamasz vagy, ez érzékeny korszak, mindenképp szükséged van néha magányra vagy egy kis elhatárolódásra. A gipszkartonos megoldás jó lenne, erről beszélned kéne a szüleiddel, csak megértik. Remélem, megoldódik a problémád.

16L

2010. jan. 30. 20:49
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos korábban el kell kezdeni alapozni :( De gondolom fősuli mellett is haza akarsz majd járni, és akkor is jól jön egy hely.
2010. jan. 30. 20:55
 50/61 A kérdező kommentje:

köszi 16/L :) a te tesód leglább jófej volt de enyém nem épp az, évente max 1x ad puszit lefekvéskor v bármi más alkalomkor ..apróság de ez számit:(

fősuli alatt mivel levelezőn leszek itthon fogok lakni, 18évesen se pénzem se semmim h elköltözzek:)

2010. jan. 30. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!