Megőrülök a testvéremtől?
17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff
mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'
hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen
már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza
"úgy h mások szülei a nappaliba alszanak kihuzható ágyon
v pedig a napalibol leválasztanánk egy kis sarkot
de erre ők nem hajlnadóak... nekik megvan a fészkük más levan sza*va"
Bocs, de te ugyanez csinálod, amit szerinted ők... Neked legyen külön szobád, az meg le van sz..., hog a szüleid aludjanak kihúzható ágyon vagy egy sarokban. Kit érdekel, ha a te fészked megvan, nem?
Ez így nem igazán jó, igen is nagyon jó ötlet hogy a nappaliban a szülők aludjanak és ezt nem kamaszként mondom, hanem anyaként. Egy 17éves lánynak kell egy kis nyugi és hogy te vonulj ki míg elalszik egyenesen röhej!!!
Kis zsarnokot nevelnek belőle a szüleid!
31/N
Hát ha ennyire nem tetszik neked ez a felállás költözz ki a nappaliba! Az is jobb lenne a mostani helyzetnél, nem? És akkor a szüleidnek is megvan az a "fészkük" amit szeretnek, a kistestódnak megvan a maga kis helye ahol aludhat és a kisasszonynak is zavartalanul eltöltheti az idejét a nappaliban.
Egyébként lehetnél egy kicsit együttérzőbb a testvéreddel. Nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy önző vagy. Félreértés ne essék, nem amiatt, hogy külön szobát akarsz, mert ez normális. Csak ahogy előadod a helyzetet....
Egyébként úgy mondom ezt, hogy én is hasonló helyzetben vagyok. Én 19 vagyok és lány, az öcsém 16 és egy szobában vagyunk. (Nem a szüleim voltak felelőtlen állatok, csak így hozta a "sors".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!