Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a testvéremtől?

Megőrülök a testvéremtől?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff

mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'

hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen

már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza

2010. jan. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest jó neked...én az öcsémmel és a húgommal is egy szobában alszom és úgy utálom...meg amikor mennek fürdeni jaaj keresd már meg szegényke papucsát meg minden és nekem se szabad bemenni ha alszanak. igaz most már nem érdekel bemegyek és kész. xD (én 14 vagyok öcsém 10 húgom 9) öcsém egyébként is idegesítő mert jó tanuló és mikor én hozok haza jó jegyet (amúgy nem ritkán) akkor meg elkezdi hogy "én jobbat kaptam". az idegeimre tud menni.grr.
2010. jan. 30. 19:29
 12/61 anonim ***** válasza:
68%

"úgy h mások szülei a nappaliba alszanak kihuzható ágyon

v pedig a napalibol leválasztanánk egy kis sarkot

de erre ők nem hajlnadóak... nekik megvan a fészkük más levan sza*va"

Bocs, de te ugyanez csinálod, amit szerinted ők... Neked legyen külön szobád, az meg le van sz..., hog a szüleid aludjanak kihúzható ágyon vagy egy sarokban. Kit érdekel, ha a te fészked megvan, nem?

2010. jan. 30. 19:29
 13/61 anonim ***** válasza:
50%
Na, látszik, hogy 13 évesek pontoznak...
2010. jan. 30. 19:35
 14/61 anonim ***** válasza:
82%
Akkor sem normális egy fiatal lányt a 10 éves öccsével altatni. Nem lehetne megoldani, hogy valamelyik nagyobb szobát kettéválasztjátok? Akár gipszkartonnal, akár úgy hogy egyikből nyílik a másik, ennél minden jobb lenne.
2010. jan. 30. 19:37
 15/61 anonim válasza:
100%
Szerintem próbálj velük valahogyan kompromisszumot kötni. Elhiszem, hogy kicsit fura, ha ennyi korkülönbség van köztetek. Próbáld meg rávenni a szüleidet, hogy a nappaliból neked egy kis részt válasszanak le gipszkartonnal, tegyenek egy harmónikaajtót rá, és te cserébe nem tudom, pl. fel fogsz mosni néha, vagy valami hasonló...
2010. jan. 30. 19:37
 16/61 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk 2 szoba van egyik a nővéremé , másik az enyém , anyuéké a nappali
2010. jan. 30. 19:45
 17/61 anonim ***** válasza:
75%

Ez így nem igazán jó, igen is nagyon jó ötlet hogy a nappaliban a szülők aludjanak és ezt nem kamaszként mondom, hanem anyaként. Egy 17éves lánynak kell egy kis nyugi és hogy te vonulj ki míg elalszik egyenesen röhej!!!

Kis zsarnokot nevelnek belőle a szüleid!

31/N

2010. jan. 30. 19:46
 18/61 anonim ***** válasza:
43%
Az kis 17 éves zsarnok már úgyis kész van... A szülők aludjanak a nappaliban, hogy a kisasszonynak legyen külön szobája...
2010. jan. 30. 19:48
 19/61 anonim ***** válasza:
46%
Azt hittem,hogy ppfffffffffff-ezni csak a 12évesek szoktak..
2010. jan. 30. 19:54
 20/61 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha ennyire nem tetszik neked ez a felállás költözz ki a nappaliba! Az is jobb lenne a mostani helyzetnél, nem? És akkor a szüleidnek is megvan az a "fészkük" amit szeretnek, a kistestódnak megvan a maga kis helye ahol aludhat és a kisasszonynak is zavartalanul eltöltheti az idejét a nappaliban.

Egyébként lehetnél egy kicsit együttérzőbb a testvéreddel. Nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy önző vagy. Félreértés ne essék, nem amiatt, hogy külön szobát akarsz, mert ez normális. Csak ahogy előadod a helyzetet....

Egyébként úgy mondom ezt, hogy én is hasonló helyzetben vagyok. Én 19 vagyok és lány, az öcsém 16 és egy szobában vagyunk. (Nem a szüleim voltak felelőtlen állatok, csak így hozta a "sors".)

2010. jan. 30. 19:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!