Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a testvéremtől?

Megőrülök a testvéremtől?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok öcsém most 9 éves, de egy szobába vagyunk és annyira ideges vagyok. Pl.: esténént 8kor kiűznek a szobámból a könyveimet vigyem ki mert amíg elalszik nem lehet bemenni ha meg bentfelejtek vmit én vok a hibás. Másik eset: 7végén du szokott aludni és ha megyek vhova akk szintén mindent ki kell hozzak: ruha smink táska ....pfffffffff

mindennapi idegeskedéssel jár ez és utálok itthon lenni, barátnőim se tudnak itt aludni soha -_-'

hogyan vehetném rá szüleim h saját szobám lehessen

már 9éve tűrök de érzem h feladom és e1x nem jövök haza

2010. jan. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Nem vagyok zarnok, de így egy csöppnyi magánéletem sincs. Este 8tól a konyhába fürdőbe nappali v szüleim szobájába tengődők, mit ne mondjak sok kedvem van tanulni ha fél óránként költözhetek.

A gipszkartonos ötlettel az a baj h majd max nyáron de én most érettségizek és addig kéne nyugi:S Esetleg vmi szülőt kérdeznék h mivel lehetne rávenni őket :(

Sajnálom h még 2 tesóddal kell együtt legyél :(

Csak nem értem h más család mért tudja megoldani:(

Köszönöm akik megértenek jól esik:)

2010. jan. 30. 19:58
 22/61 A kérdező kommentje:
én a tesomtól sok mindent eltűrők, ő a bárányka, viszem hozom suliból de ha kérdek vmit akk nem képes normálisan válaszolni még puszit se ad esténként ezek után már nem nagyon tud érdekelni:'(
2010. jan. 30. 20:00
 23/61 anonim ***** válasza:
52%
És érettségi után mi lesz? Továbbtanulsz vagy dolgozol? Esetleg kolsz vagy albérlet, ha ez ennyire elviselhetetlen neked. Mondjuk a stílusod és a ....pffffff miatt először úgy olvastam, hopgy 14 vagy.
 24/61 anonim ***** válasza:
84%
Én pedig teljesen megértem a lányt. Én a nővéremmel voltam sokáig egy szobában, hiába vagyok lány én is, teljesen különbözőek vagyunk, és a szüleim meg is értették. Mi a gipszkartonos megoldást választottuk, megmaradt a nappali is és anyuék szobája is. Bár a szülők nappal ált. nem a szobájukban vannak, csak aludni mennek oda, ezért nem értem másoknál miért olyan nagy probléma, ha a nappaliban alszanak? Egy kamasznak viszont tényleg kell egy kuckó ahová elvonulhat, ahol akár az egész napját el tudja tölteni, nyugodtan tanulni.
 25/61 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :)h megérted :)

fősikolára jelentkezek és melette dolgozok (levelező) így tervezem:)

a pfff meg ezek csak azért volt mert eddig magamba fojottam és mikor ez a témavan akkor kicsit elborulok

2010. jan. 30. 20:03
 26/61 anonim ***** válasza:
90%

"úgy h mások szülei a nappaliba alszanak kihuzható ágyon

v pedig a napalibol leválasztanánk egy kis sarkot

de erre ők nem hajlnadóak... nekik megvan a fészkük más levan sza*va"

Bocs, de te ugyanez csinálod, amit szerinted ők... Neked legyen külön szobád, az meg le van sz..., hog a szüleid aludjanak kihúzható ágyon vagy egy sarokban. Kit érdekel, ha a te fészked megvan, nem?--->

Szerintem egyáltalán nincs igazad,igenis kell 1 saját kis szoba,ahova elvonulhat,nem csodálom h úgy érzi megőrül,én is éreztem már így,pedig nekem van saját szobám, a testvérem is+én is lányok vagyunk,de nagyon idegesítő mikor egyedül akarsz lenni,készülnél de ő folyamatosan ott van,hátha még fiú lenne,és igen,valaki írta h nem kellett volna másik gyerek,ha nincs neki eléghely,mért ez a lány szenvedjen? szülei akartak másik gyereket nem?

akkor meg tökéletesen megfelel nekik a nappali is szerintem.

2010. jan. 30. 20:03
 27/61 anonim ***** válasza:
85%
Hidd el, nem nagy dolog a gipszkartonozás. Max egy nappal több, mint egy átköltözés. A holmidat, bútoraidat úgyis ki kell vinni. Nekünk 1 hét alatt megvolt. Azelőtt meg tesómmal behúztuk középre a szekrényt (elemes szekrény volt, egyik fele erre, másik arra nézett) :) Most 2 pici szoba van, de egészen más stílus, külön kuckó, mindketten szeretjük :)
2010. jan. 30. 20:04
 28/61 anonim ***** válasza:
40%

"mért ez a lány szenvedjen? szülei akartak másik gyereket nem? akkor meg tökéletesen megfelel nekik a nappali is szerintem."

Bűnhődjenek csak hogy mertek második gyereket is, a kis gonsz szülők, mi? Ne is a nappaliba, de aludjanak a konyhába, majd megtanulják, hogy legközelebb nem szexelünk csak úgy... Szegény lány meg szenved... Ilyen szenvedő életet, szegény, még belehal...

Az összes önző kiskamasz megszállta az oldalt ma?:(

2010. jan. 30. 20:05
 29/61 anonim válasza:
60%

Figyelj, szerintem azért nem nyavalyogni kellene. Én megértelek, hidd el. Nálunk is így volt: ketten voltunk egy szobában. Aztán tesóm ment a nappaliba, én maradtam a szobába, ennyi. Nem volt nagy ügy. Egyáltalán nem hisztiztünk/veszekedtünk emiatt.

Én megértem, hogy nincs így magánéleted, de azért gondolj már bele abba is, hogy van olyan család, ahol 3 szobára összesen 8-an vannak. (Egyik barátnőméknél így van; bár már az egyik tesója elköltözött, szóval 7-en vannak három szobára. Na, az jobb lenne!?)

2010. jan. 30. 20:06
 30/61 anonim ***** válasza:
89%
Jó, én sem úgy értem, hogy a szülőket száműzni kell a nappaliba, de míg a szülőknek tényleg csak alvásra kell, a gyereknek pedig kb. ez a saját is világa otthon.
2010. jan. 30. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!