Mit tegyek?! A páromat az exe csábítgatja?
"Nem értitek, hogy már én vagyok a családja?! Gyereket én is tudok szülni még neki!"
Te is, meg ők is a családja.
Te a múltjával együtt választottad ezt a férfit.
Ha a tényt, hogy neki ezek az emberek is a családja, nem tudod elfogadni, akkor a férfit magát nem tudod elfogadni.
Ha nem tudod a férfit elfogadni, akkor miért kapaszkodsz bele foggal-körömmel?:-o
Hát anyukám, szerintem valós a félelmed.
Bár a kanod is megéri a pénzét, ha azért otthagyta a párját, mert egy kicsit elvesztette magát a szülés után. Az exnek valószínű az adta meg a löketet arra, hogy összeszedje magát, hogy a pasi elhagyta.
És hiába bizonygatod, hogy te vagy a családja, NEM vagy a családja, hisz kije vagy neki? A barátnője, nem a felesége, ráadásul a másik nőci szült neki egy gyereket is, ami igen is összefogja kötni őket, ha akarod, ha nem. Lehet itt hisztizni, de ezen nem változtat semmi.
Vagy lenyeled a békát vagy hagyod, hogy a pasi válasszon és ha csak amiatt hagyta el az exet, mert igénytelen volt, akkor ebből a hármasból te fogsz kiesni.
Persze mondja, hogy szeret, de ez a nő úgy meg fogja ingatni, hogy csak na, és hidd el a gyerek nála az aduász.
Viszont ennek fényében eszedbe ne jusson neked "hirtelen" teherbe esni tőle (a válaszaid alapján kinézem belőled), mert nem csak a pasi életét fogod megkeseríteni, hanem a leendő gyerekét is. Szóval ez egy szar situ, hagy a pasidat dönteni. Ha nem téged választ, akkor valószínű jobbat szánt neked a sors. :)
73: "mert egy kicsit elvesztette magát a szülés után"
Ha 100 kilóra azt mondani, hogy "kicsit elvesztette magát", az már vicces.
Tény és való, egyik sem ér egy fillért sem. Összeillenek. :D
Azért arra kíváncsi lennék, hogy 40 fölött hogy bírsz majd visszazökkenni HA! esetleg szülsz is. Főleg ilyen értékrenddel. Egy gyerek komoly lemondásokkal jár és bizony nem egy nap alatt leszel a régi. :D Sőt, talán soha. Az keveseknek adatik meg. És minél idősebb az ember, annál nehezebben regenerálódik a szervezet.
Azt sem értem, miért tartod bármire is garanciának azt, hogy szülni akarsz. Ezzel tartanád meg a pasit? Ráadásul egy OLYAN pasit, aki egyszer már elhagyta a családját?! :D Ez vicc. :D Komolyan mondom, ennyire hülye nem lehetsz. :D
Azért majd írj, hogy elhagyott - e már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!