Mit tegyek?! A páromat az exe csábítgatja?
a nő hibája volt, hogy nem tudta megtartani a pasit
na, én ettől hányok. Érted hagyta ott, és nem azért, mert a nő meghízott. Tudod, a gerinc nem engedi, hogy kövér nőt csaljunk, se azt, hogy soványat... ha lett volna benne egy cseppnyit tisztesség, közli, hogy bocs, nekem így már nem kellesz, lelép és keres mást. de nálatok más volt a sorrend. Szóval nem, nem a nő a hibás egyedül, ne mentegesd a pasid.
hogy történhetett, Talán úgy, hogy a pasija elhanyagolta miattad, ő meg bánatában evett. Neked, a kis naivának meg beadta, hogy azért csalja, mert kövér...
Istenem, de jó látni, hogy arcra estek a pasival :)
Te írtad: a nő hibája, ha nem tudja megtartani a pasit.
Esetleg kövesd az ex példáját, és kapd össze magad!
Lesz@rom mit kersz, azt kapod amit megerdemelsz, szutyok!
Sirva rohognek ha a "pasid" kivagna teged a francba:DD
Kérdező, tanuld már meg, hogy sem a kinézet, sem semmi külsőség nem számit. A pasi ott van, és oda megy ahol a családja van. Békélj meg a sorsoddal.
A szeretőségnek mindig ára van, most te fogsz fizetni.
Meg remélhetőleg a pasi, mert nekem nem kéne olyan fazon, aki a közös gyereket elhagyta valaha is.
Túl sokat foglalkozol a külsőségekkel (elhízott, öltözködés, stb), 60 éves politikusoknak is milyen nőjük van? Elhízott bányarém, mégis megjelennek vele, szerintem belőled csak a féltékenység, és a pánik beszél, amikor a másik csajt kritizálod.
Amúgy ha mostanra helyrejött a másik csaj, akkor szerintem is van rá esély, hogy visszamegy hozzá a pasid, elvégre gyerek is van, meg újra jól néz ki...
Sajnos mást én sem tudok mondani, de szerintem nem maradtok sokáig együtt.
"Nem ilyen kommenteket kérek!" -mondja a kérdezőnk.
Jó doppingszar voltal, a nőnek, hogy összeszedje magát :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!