Mit tegyek?! A páromat az exe csábítgatja?
Kérdező, tudod, miért hízott el a "régi" asszony, és miért tűnhetett igénytelennek? Elmesélem én a történetet, hogy te is megértsd.
Szóval a főhősünknek felállt az adoniszi bránerje, és teherbe rakta asszonyát. Rendesen, ahogyan azt köll.
Az asszony az adoniszi istenkirályfi kölykét hordta a szíve alatt, világra hozta szerelmük (szerelmüük...? cöhh /köptem/) gyümölcsét, és hát 2-3 hónapos szopós baba mellett nem egyszerű tartani a 48 kilót, meg heti 3x2 órát edzeni a konditeremben.
Éldegéltek szépen, az ifjú pár, de az adoniszi bráner az nem nyugodott. Felállt, ahogyan annak köll. Arra jött a vénuszi muff! Főhősünk nem tétovázott.
Megrakta, ahogyan azt köll.
De a vénuszi muff varázsa idővel elmúlt, elhasználódott, szaga is lett, a többit meg talán kitalálja a nyájas olvasó.
(Én drukkolok, hogy megtartsd a pasit. Összeilletek...
Az pedig exe immár csinosan, a keserű tapasztalatoktól megerősödve kap egy új esélyt a boldogságra).
"anyagilag sem állok rosszul"
Na lehet,hogy ezért kellettél neki.
Az ex lehet azért jelölte be a pasidat , hogy megmutassa, hogy milyen jól érzi magát a férje nélkül.Most már te küszködjél vele, nem hiszem,hogy ujra kellene neki,mármint a feleségnek.
Tudod, kérdező, a terhesség nagyon meg tudja változtatni egy nő külsejét.
Ha esetleg ez a díszpinty veled marad és tényleg lesz gyerek is, téged is ugyanúgy ott fog hagyni, hiszen nem lehet azt a plusz felesleget, rengeteg vizet leadni egyik napról a másikra. A bőröd is megváltozik, megasszonyosodsz. Ez a férfiak gyöngye pedig ugyanúgy találni fog magának egy szebb és fiatalabb nőcikét.
A nagy műveltséged és olvasottságod mellett talán egyszer felfogod,hogy nem minden a külső.Írásod alapján felületes és önző vagy.Lehet,hogy a krapekod ettől sokallt be,még akkor is,ha veled meg lehet jelenni.
Az "apja"által elhagyott kisgyerek érzéseibe belegondoltál már?Ő miről tehet szegény?
És hogy mennyire nem a külső a lényeg:én 130 kilósan boldog házasságban élek a férjemmel,imádjuk egymást.12 év után még mindig nagyon boldogok vagyunk,sokat nevetünk minden nap.Ha valaki egy rossz szót mondana rám,a férjem úgy verné szájba az illetőt,hogy visszaadni nem tudná,csak megköszönni.
Te a felfogásoddal sosem fogod ezt megtapasztalni.
Es ha te 200kg.-ra fogsz meghizni, akkor mellõled is lelép a pasid?Ha közösen vállalunk gyereket, akkor ne számitson már a kg.Ha szeretünk valakit, mindenhogyan szeretjük és nem a divatot követjük.Betegség is van a világon!
A pasi nálad jó helyen van,éljetek boldogan.:)
Egyébként hány évesek vagytok?
Dehogy , hogy rossz ez a hangnem, csak faj , ha tukrot mutatnak eled.
A teremtes koronaja, megengedte az exnek, hogy idot kapjon a fogyasra miutan a kozos gyerekuket kihordta? Hja, isteni pasi lehet! El ne engedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!