Mit tegyek?! A páromat az exe csábítgatja?
*Majd velem alapít egy újat, és kész.
Tudod kedves, ez nem ennyi, mint ahogy te azt most gondolod.
A család kicsit másabb, mint az, ha valamit veszel és készíttetsz újat.
azt mi honnan tudjuk, hogy van-e esélye a csajnak? nem ismerjük se a pasast, se a csajt, se téged, s hogy veled milyen a kapcsolat, meg hogy az előzővel milyen volt.
te ismered a barátodat...
Megérdemled. Azt kapod amit adtál!Gerinctelen dolog egy családos emberrel kikezdeni, de a pasi is hogy lelépett. Aki megteszi egyszer megteszi többször is. A kedvencem ilyen
kommenteket nem kérek! Ha nem bírod a kritikát ne írj ki kérdést.
Sajnos az olvasottságod, és az általad sokoldalúnak nevezett éned, egy valami hiányzik: érzés.
Csak éppen a leges legfontosabb.
"A családját meg egy pillanat alatt otthagyta értem"
- téged meg fél pillanat alatt otthagy. Ez van.
Frusztráltak a válaszólok. Talán magukra ismertek. Tényleg van, aki ugyan mondja, hogy fontos neki a kapcsolat, de semmit nem hajlandó megtenni érte. Például nem ad magára. De ez akármi más apróság is lehet, ami a másiknak csalódást okoz vagy ami miatt már taszító lesz mint férfi/nő. Nem, nem kell ennek külsőnek lenni, de az is. Aztán meg elvárja, hogy a másik fogadja el úgy is, még ha ez gyakran nem is döntés kérdése.
Kérdező: ha csak azért váltott, mert te adsz magadra, akkor se hiszem, hogy visszamegy, mégha a feleség is ad magára most. Én nem hinnék abban, hogy most meg is tartja a jó szokását. Ha azt várta tőled, hogy megváltod minden bajától, akkor már rájött, hogy nem, akkor van legnagyobb esélye, hogy visszamegy. Ha nemcsak külsőleg, hanem egyébként is probléma volt a kapcsolatukban, veled meg minden oké, akkor biztos nem megy vissza. 43f
Én csak gratulálok neked, hogy te erre büszke vagy, hogy egy családos ember a gyerekét és a feleségét otthagyta érted. Kíváncsi vagyok mit szólnál, ha téged hagynának el gyerekkel.
Azért meghallgatnám én a másik oldalt: lehet a nő azért volt igénytelen mert szülés után két hónappal nem igazán tudott még visszafogyni, meg ahelyett hogy a drága ura otthon segített volna, hogy mondjuk neki legyen ideje magára, egy másik nőcskét fűzött...
Lehet tanult nő vagy, de az írásod alapján nem mondanálak többnek 15-nél, felnőtt nő nem így viselkedik.
"Majd velem alapít egy újat, és kész."
Juj, ne. Milyen ertekrendet tudnatok ti mutatni annak a szegeny gyereknek?
Egy vegtelenul onzo, idiota riherongy vagy, aki csak a kulsosegek alapjan itel. Oszinten? En nem sajnallak! Megkapod a melto buntetesed az elettol.
Szurkolok az exnek, hogy vegye palira a semmirekello pasidat, sot kapja el egy menetre es masnap rohogjon az arcaba! Undoritoak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!