Mit tegyek?! A páromat az exe csábítgatja?
10: Úgy, hogy megszabadult a férjétől.:)
Kivirult.:)
De ha az exférjének úgy tetszett, "csúnyán", akkor az azt jelenti, hogy most, "szépen" nem tetszik majd neki.
Ne csinálj semmit!
52: A szülőség általi összekötöttség még nem tudja indukálni a szerelmi kapcsolatot. Ha az megszűnt köztük, akkor a volt házasfeleknek új pár után kell nézniük. Illetve már meg is találták.:)
Ha pedig - neadjisten! - úgy alapítottak 2családot", hogy soha nem is volt köuztük szerelmi viszony, akkor ezt a "házastársi" kapcsolatot mielőbb fel kell számolni!
Szerelmi kapcsolatot HAZUDVA nem lehet élni. Csak maréknyi nyugtatóval, antidepresszánssal, altatóval, vérnyomáscsökkentővel, napi ötszöri inzulinnal, szívgyógyszerekkel...
A 31-nek, meg a többinek szól, az egyáltalán nem kifogás, ha valaki szülésre hivatkozva elhízik, és nem tesz semmit ellene, 100 kg-os éldegél, mondván már férjhez mentem, szültem, nem kell csínosnak lenni.
Én is szültem 2 gyereket, most 42 évesen is 54 kg vagyok.
De abban egyetértek, nem minden a külsőség, ahogy a kérdező írja. Ha egy pasi veled akar lenni, veled lesz, ha szeret.
A párod ha csak a külső miatt hagyta el a feleségét, jó eséllyel visszamegy hozzá. Hiába mondod, hogy veled meg lehet jelenni, meg nincsenek anyagi gondjaid...mondjuk, ha ez tartana mellettem egy pasit, hát kéne a fenének!
Írod, hogy a nő hibája, ha nem tudta megtartani a pasit...tehát ha visszamegy hozzá, akkor az meg a te hibád lesz, mivel te sem tudod megtartani?
Szerintem ez a törtènet totàl kamu.
Egy 40 èves nő nem lehet ennyire buta. "Olvasott nő".Mègis mit olvastàl kedves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!