Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, ha a...

Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?

Figyelt kérdés
Irigység is van bennem, nem tagadom:( De rosszul esik az egész. A párom húga kapott egy házat azért mert a párom nevén van ez a ház....csak hogy itt nem csak mi ketten lakunk:( Nem tudom mi lesz velünk, én már el akarom kezdeni az életünket, de olyan nehéz:( Nem érzem jól magamat, nagyon nem!
2014. nov. 18. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
87%

na, ezt a kérdést kéne megmutatni azoknak az embereknek, akik még ma is építgetik a 8 generációs "kis" 300nm-es házakat, hogy a halott üknagyi szellemének is jusson külön szoba, és majd a dédunokája is oda szüljön gyereket...

ahelyett hogy azt a valag pénzt inkább szépen betennék egy bankszámlára, felnevelnék azt a 2 gyereket 80nm-en (mert ha jó beosztású a ház, akkor még így is jut mindenkinek saját szoba), aztán mikor a gyerek már menne mert párra talált, és külön életet akar, akkor ne a pucér kis popójával vágjon neki.

de amíg a magyar emberek a szomszéd előtti nagyzolás miatt építik a kacsalábon forgó tornacsarnok méretű vityillóikat, addig lesznek ilyen elkeseredett kérdések.

úgy gondolom, hogy itt nem csak a kérdező a xarszemét, hogy nyavajog, hanem ez az egész elbaxott szemlélet, ami itt maradt ránk a nagy Kádári jólétből.

nem mellesleg egy ekkora hodály tovább pang az ingatlanpiacon mint egy olcsóbb, ámde szélesebb rétegek számára elérhető max 100nm-es ház.

2014. nov. 19. 01:55
 52/64 anonim ***** válasza:
54%

"Nincs az én nevemen a ház, de a férjemmel ketten élünk, közösen, ha ez az ő háza akkor az enyém is, a mi házasságunknak ez az alapja!"

Sejtettem én a kérdést olvasva, hogy itt bizony kilóg a lóláb!

Csak nehogy te is terhes legyél Saridon mellett.

2014. nov. 19. 02:04
 53/64 A kérdező kommentje:
Nem lóg ez ki sehogy sem...nem a ház miatt vagyok vele. Szeretem a férjemet és menni szeretnénk innen mihamarabb, nem akarok anyós nyakán maradni higgyétek el!
2014. nov. 19. 07:54
 54/64 anonim ***** válasza:
Szóval a problémád az, hogy a férjed kapott egy házat még kiskorában. A hugi is kapott egy házat.A szülők úgy gondolták, hogy akkor egyenlően kapott mindkét gyerek. De a férjed "házában" viszont ott laknak anyósék meg még a nagymama is. Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Gondolom mikor összeházasodtatok ezt tudtad. Nem lett volna szabad odaköltözni már az elején se. Az nem várható el, hogy anyósék elköltözzenek. Nincs arra esetleg lehetőség, hogy hozzáépítsetek, külön válasszátok? Ahogy írtad is, egy konyha-fürdő külön? Ha jóban vagytok a szülőkkel biztos meg lehetne velük beszélni. Arra azért figyeljetek, hogy ha valamelyikőtök nevén van ingatlan nem jár a szocpol.
2014. nov. 19. 08:15
 55/64 A kérdező kommentje:
Ettől féltem!!!:( Akkor nekünk nem jár szocpol?:(:(
2014. nov. 19. 10:52
 56/64 A kérdező kommentje:
Így semmi támogatást nem kapunk:( Szóval szerintetek mennyire jártunk jól ezzel a házzal???
2014. nov. 19. 11:43
 57/64 anonim ***** válasza:
Szia, én írtam a szocpolt. Jelenlegi szabályok szerint biztos hogy nem. A barátnőméknél az a helyzet hogy vennének új építésű házat,két pici gyerek van, életkorban is jók, csak a srác örökölt az apja után egy házat. (hasonló okok miatt költöznének mint Ti) és nem kapnak szocpolt. És még csak az sem játszik, hogy a gyereknek ajándékozza. Akkor sem kapják meg. De azért nézz utána, bár ez elég friss történet, kb. 1 hónapja mesélte a barátnőm.
2014. nov. 19. 15:38
 58/64 anonim ***** válasza:
10%
Nem ez az alapja!! Hàzassàgkötés elött vette a hàzat, nem? Attol hogy a felesége vagy, lopikula közöd nincs hozzà! Majd ha te veszel egy hàzat, vagy közösen vesztek, na akkor majd lesz! És szerintem ne babàzz addig amig ennyire gyerek vagy! Mert az vagy de nagyon!! Feleség....
2014. nov. 19. 19:57
 59/64 anonim ***** válasza:
Ajandekozza a hazat a szuleinek, igy maris nem lesz ingatlanvagyona. Hasonlo helyzetben en is ezt csinaltam.
2014. nov. 19. 20:28
 60/64 A kérdező kommentje:
Akkor sem kapjuk meg a szocpolt ha elajandekozzuk...
2014. nov. 19. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!