Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?
na, ezt a kérdést kéne megmutatni azoknak az embereknek, akik még ma is építgetik a 8 generációs "kis" 300nm-es házakat, hogy a halott üknagyi szellemének is jusson külön szoba, és majd a dédunokája is oda szüljön gyereket...
ahelyett hogy azt a valag pénzt inkább szépen betennék egy bankszámlára, felnevelnék azt a 2 gyereket 80nm-en (mert ha jó beosztású a ház, akkor még így is jut mindenkinek saját szoba), aztán mikor a gyerek már menne mert párra talált, és külön életet akar, akkor ne a pucér kis popójával vágjon neki.
de amíg a magyar emberek a szomszéd előtti nagyzolás miatt építik a kacsalábon forgó tornacsarnok méretű vityillóikat, addig lesznek ilyen elkeseredett kérdések.
úgy gondolom, hogy itt nem csak a kérdező a xarszemét, hogy nyavajog, hanem ez az egész elbaxott szemlélet, ami itt maradt ránk a nagy Kádári jólétből.
nem mellesleg egy ekkora hodály tovább pang az ingatlanpiacon mint egy olcsóbb, ámde szélesebb rétegek számára elérhető max 100nm-es ház.
"Nincs az én nevemen a ház, de a férjemmel ketten élünk, közösen, ha ez az ő háza akkor az enyém is, a mi házasságunknak ez az alapja!"
Sejtettem én a kérdést olvasva, hogy itt bizony kilóg a lóláb!
Csak nehogy te is terhes legyél Saridon mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!