Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?
". Nekem semmi bajom, nincs a férjem szüleivel, végtelenül aranyos, kedves, önzetlen, segítőkész emberek, és hogy ha lenne egy külön bejáratunk, saját konyhával, fürdővel én simán ellaknék itt, nem velünk van baj."
Akkor mi lenne, hogy most gyorsan befognád a szádat, magadba néznél és jól elszégyellnéd magadat?
A barátod szülei befogadtak téged, eltűrnek téged minden egyes nap, a jelek szerint még jól is bánnak veled, mivel nincs külön konyha és egyebek feltételezem gyakran főznek rád, rátok és takarítanak utánatok.
Erre fel a te szád azon jár, hogy a másik gyerek miért kapott házat, amikor a te barátod is ugyanakkora összeget örökölt. Ez nem a te döntésed, hanem a szülőké, és utoljára írom le, hogy az égvilágon semmi beleszólásod nincs. És nem, semmiféle jogod nincs arra sem, hogy ezt zokon vedd. Ők a fiukra hagyják a házat, nem rád. Különvagyon, soha az életben nem lesz beleszólásod ill. jogod rá.
Az, hogy te hogyan szeretnél élni, a te teljességgel saját magánügyed, és ha nem felel meg az az életszínvonal vagy életstílus, amit a barátod szülei nyújtani tudnak, akkor vedd le a szaros pelenkát a popódról, nőj fel, és ketten, a közös pénzeteken kezdhettek egy új életet, mint azt a normális emberek tenni szokták. Hidd el, többre mennél vele, mintha anyóspajtás pénze után sírnál.
És tökmindegy mennyire rosszul esik, mert senkit nem érdekel, és teljességgel jogtalan is. A barátodnak esetleg rosszul eshetne, hogy a testvére kapta a másik házat, de ennyi.
"én meg nem tudok babát szülni, mert ide hova, ötödik generációnak? "
De te hova a jó nagy büdös francba akarsz még lebabázni, amikor te magad sem nőttél még annyira fel, hogy a saját életed éld és ne mások zsebében turkálj?????
Ha már ez a ház a férjed nevére lett írva, fura lett volna hogy a hugi marad itt és ti mentek a másik házba. Mivel a szülők érdeme mindkét ház, ők döntik el hogy melyik gyereküknek ajándékozzák őket.
Ha esetleg a jövőben felújítást terveztek. lehet külön bejáratot és egyebeket alakítani a férjed házán.
Elhiszem, hogy zavar. Szerintem költözzetek át a te házadba, amit a szüleid vettek neked. Probléma megoldva.
:)
Hány éves vagy, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!