Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, ha a...

Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?

Figyelt kérdés
Irigység is van bennem, nem tagadom:( De rosszul esik az egész. A párom húga kapott egy házat azért mert a párom nevén van ez a ház....csak hogy itt nem csak mi ketten lakunk:( Nem tudom mi lesz velünk, én már el akarom kezdeni az életünket, de olyan nehéz:( Nem érzem jól magamat, nagyon nem!
2014. nov. 18. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 piroska és a farkas ***** válasza:
12%
ez a ház nincs akkora, h az árábol lehetne venni két kisebbet? az egyik lenne a tiétek, és a másik, jo esetben sok év múlva, szintén a tiétek, örökségként, addig meg a férjed szülei élnének benne.
2014. nov. 18. 19:20
 22/64 A kérdező kommentje:
Nem értitek a dolgot és örülök annak aki érti. Nekem semmi bajom, nincs a férjem szüleivel, végtelenül aranyos, kedves, önzetlen, segítőkész emberek, és hogy ha lenne egy külön bejáratunk, saját konyhával, fürdővel én simán ellaknék itt, nem velünk van baj. Egyébként a nagyszülők építették ezt a házat, nem mellesleg ők is itt laknak meg a dédimama is. Szeretem az öregeket, aranyosak nagyon, jól elnevetgélek a mamával, annyira jófej, csak tudjátok, nincs meg a közös külön kis életetek, amikor meztelenül járhatsz, kelhetsz, szexelhetsz a folyosón, az ebédlőasztalon, a mosógépen, bárhol. Amikor nem kell csendben élvezni a kettesben töltött időt, hogy ne hallják át a másik szobába, amikor egy gyertyafényes vacsorát készítek és nem tudunk beszélgetni mert valaki mindig sürög forog....Nem vagyok rossz ember, mint ahogy itt beállítanak engem, szerintem sok ember a sérelmét is itt üti ki, ezen az oldalon. Egy egyszerű kérdés volt, hogy mit gondoltok erről a helyzettől. Nyilván, igen az zavar, hogy a hugi megkapta a házat ahol éli a családjával az életét, én meg nem tudok babát szülni, mert ide hova, ötödik generációnak? Nyilván anyagilag egy szavam nem lehet, mert így marad pénzünk amire szeretnénk. Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 18. 19:27
 23/64 anonim ***** válasza:
35%

". Nekem semmi bajom, nincs a férjem szüleivel, végtelenül aranyos, kedves, önzetlen, segítőkész emberek, és hogy ha lenne egy külön bejáratunk, saját konyhával, fürdővel én simán ellaknék itt, nem velünk van baj."

Akkor mi lenne, hogy most gyorsan befognád a szádat, magadba néznél és jól elszégyellnéd magadat?

A barátod szülei befogadtak téged, eltűrnek téged minden egyes nap, a jelek szerint még jól is bánnak veled, mivel nincs külön konyha és egyebek feltételezem gyakran főznek rád, rátok és takarítanak utánatok.

Erre fel a te szád azon jár, hogy a másik gyerek miért kapott házat, amikor a te barátod is ugyanakkora összeget örökölt. Ez nem a te döntésed, hanem a szülőké, és utoljára írom le, hogy az égvilágon semmi beleszólásod nincs. És nem, semmiféle jogod nincs arra sem, hogy ezt zokon vedd. Ők a fiukra hagyják a házat, nem rád. Különvagyon, soha az életben nem lesz beleszólásod ill. jogod rá.

Az, hogy te hogyan szeretnél élni, a te teljességgel saját magánügyed, és ha nem felel meg az az életszínvonal vagy életstílus, amit a barátod szülei nyújtani tudnak, akkor vedd le a szaros pelenkát a popódról, nőj fel, és ketten, a közös pénzeteken kezdhettek egy új életet, mint azt a normális emberek tenni szokták. Hidd el, többre mennél vele, mintha anyóspajtás pénze után sírnál.

És tökmindegy mennyire rosszul esik, mert senkit nem érdekel, és teljességgel jogtalan is. A barátodnak esetleg rosszul eshetne, hogy a testvére kapta a másik házat, de ennyi.

2014. nov. 18. 19:33
 24/64 anonim ***** válasza:
62%

"én meg nem tudok babát szülni, mert ide hova, ötödik generációnak? "

De te hova a jó nagy büdös francba akarsz még lebabázni, amikor te magad sem nőttél még annyira fel, hogy a saját életed éld és ne mások zsebében turkálj?????

2014. nov. 18. 19:34
 25/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ez a ház a férjed nevére lett írva, fura lett volna hogy a hugi marad itt és ti mentek a másik házba. Mivel a szülők érdeme mindkét ház, ők döntik el hogy melyik gyereküknek ajándékozzák őket.

Ha esetleg a jövőben felújítást terveztek. lehet külön bejáratot és egyebeket alakítani a férjed házán.

2014. nov. 18. 19:41
 26/64 anonim ***** válasza:
64%

Elhiszem, hogy zavar. Szerintem költözzetek át a te házadba, amit a szüleid vettek neked. Probléma megoldva.

:)

Hány éves vagy, kedves kérdező?

2014. nov. 18. 19:43
 27/64 anonim ***** válasza:
40%
Én értem amit mondasz, és megértem az érzéseidet is. Ennyi erővel fordítva is lehetett volna, lehetett volna a húgié az amiben laktok, a férjedé meg a másik. Ez gondolom megegyezés tárgya volt, a család döntött így. Te ebbe nem szólhatsz bele, még akkor sem, ha a te életedet is érinti, mivel gondolom a férjed családja tulajdona mindkettő, és a gyerekeik ajándékba kapták. Miért nem beszélitek meg a férjeddel, hogy albérletbe költöztök, vagy kerestek megoldást ha lehet, hogy sajátot vegyetek? Az önálló életre való igény teljesen normális, viszont anyagilag nem kötelesek a szülők, vagy bárki más ehhez hozzájárulni, ezt a ti dolgotok megteremteni. Férjed amúgy, hogy érez, ő nem vágyna arra, hogy külön otthonotok legyen?
2014. nov. 18. 19:47
 28/64 polegirl válasza:
100%
Miért nem mentek addig albérletbe? Az a ház úgyis a férjedé marad, tehát már nem kell spórolnotok, mint a legtöbbünknek. Ha ennyire szeretnétek privát szférát nyugodtan lehet albérletet fenn tartani amíg csúnyán mondva meg nem üresedik a ház.
2014. nov. 18. 19:48
 29/64 A kérdező kommentje:
Undorítóak egyes emberek! Fogalmatok nincs a helyzetről:( Mellesleg mindig én és a férjem takarítunk. Főzni pedig mindenki szokott, mi is bevásárolunk, segítünk mindenben. Olyan szinten tudnak megbántani egyes emberek, hogy el sem tudom mondani. Nem is értem, hogy hogy írhattok ennyire csúnyán, mikor nem is ismertek, nem ismeritek a helyzetemet, csak egy véleményt szerettem volna normálisan leírva, nem kioktatva. A felesége vagyok, igenis van beleszólásom. Nem 18 éves kis csitri vagyok....és igen nagyon szeretnék egy kis életet hordani a szívem alatt, nem hiszem, hogy ezért ilyen keményen kéne engem bántani.
2014. nov. 18. 19:49
 30/64 A kérdező kommentje:
Nem várom, hogy megüresedjen a ház, az azért elég csúnya dolog, ebben a házban, majd a gyerekeink vagy unokáink tudnak lakni, hiszen a nagyszülők még fiatalok és soha nem kívánnám, hogy bármi bajuk legyen.
2014. nov. 18. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!