Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, ha a...

Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?

Figyelt kérdés
Irigység is van bennem, nem tagadom:( De rosszul esik az egész. A párom húga kapott egy házat azért mert a párom nevén van ez a ház....csak hogy itt nem csak mi ketten lakunk:( Nem tudom mi lesz velünk, én már el akarom kezdeni az életünket, de olyan nehéz:( Nem érzem jól magamat, nagyon nem!
2014. nov. 18. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
25%
Mi is a szülőkkel lakunk, de azért van saját életünk is.
2014. nov. 18. 18:42
 12/64 anonim ***** válasza:
70%
Megszívtad de ugye nem várod el hogy a mamáék menjenek a híd alá hogy te kettesben élhess a pároddal?
2014. nov. 18. 18:44
 13/64 anonim ***** válasza:
43%
Semmi jogod más pénztárcájában kutakodni! Sosem értettem, miért várja el némelyik nő, hogy csak úgy házat adjanak neki! Nekem eszembe nem jutna hasonló, pedig mi szegények vagyunk!
2014. nov. 18. 18:48
 14/64 anonim ***** válasza:
43%
12 vagyok, jah és az csak a párod háza, nem a tiétek. Tulajdonjogilag neked semmi közöd hozzá, szóval ne mondd hogy a "mi házunk" ;)
2014. nov. 18. 18:50
 15/64 anonim ***** válasza:
0%
Ház ide vagy oda, övé vagy nem övé, érthető a kérdés. Nyílván Te szerettél volna a "szűz" házba költözni a férjeddel, ahol nem zavarnak anyósék. A hugocskánál van család, nem azért kapja meg? Különben meg van benne jó is, mert titeket jobban fognak támogatni párod szülei.
2014. nov. 18. 18:56
 16/64 anonim ***** válasza:
25%
azért az csak jól jön hogy a rezsit nem csak ti ketten fizetitek
2014. nov. 18. 19:03
 17/64 anonim ***** válasza:
59%

Ugye tudod, hogy gyakorlatilag szimplán buta vagy és önző?

A barátod is örökölt egy házat és a testvére is. Ez teljesen fair így. Hogy ki melyiket, ahhoz neked semmi közöd, mert nem a te pénzed.

2014. nov. 18. 19:04
 18/64 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy téged ki kényszerít arra, hogy a barátod szüleinél lakj? Miért nem mentek és éltek kettesben, a SAJÁT pénzetekből, mint a felnőtt emberek 99%-a?
2014. nov. 18. 19:07
 19/64 anonim ***** válasza:
12%

Teljesen értem a problémádat, és sajnálom, hogy sokat nem azt látják, hogy te szívsz anyóssal, míg a sógornőd él boldogan külön. Próbáljatok meg anyósékkal szabályokat létrehozni. Ma te főzöl, holnap ő, holnap után meg külön főztök és kajáltok. Értem a problémádat, hogy szeretnél kettesben lakni, mert ez lenne az élet kezdete, de a régi időkben is több generáció lakott együtt és jól működő stabil családok voltak. Mindig volt valaki, aki rá tudott nézni a betegre, az öregre, a gyerekre.

Nézd a helyzetet úgy, hogy ha gyerkőc lesz, akkor nagyon hasznos tud lenni a nagyi. Megfőz, takarít, mos, mosogat, amíg te tudsz pihenni (mert az elején kimerítő lesz). Ha el szeretnétek menni otthonról pár órára, akkor lesz, aki vigyáz a gyerkőcre. A spájzból elő lehet rántani a bentlakásos bébiszittert és házvezetőnőt. :) Nekem nagyon nehéz lett volna anyósom nélkül a gyerek születése után.

2014. nov. 18. 19:10
 20/64 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a gaz szülők menjenek albérletbe.Mégis,hogy képzelik majd ifi acconka kerülgeti őket tul kép a szülők saját házába.Mert ugye azt ők vették építették tudom én,a fiuké lesz.Vagy mi bajod kedveske volt pofájuk még meg nem halni?Az ég óvjon meg ilyen menytől engem,Annyira nem érzed jól magad költözz el.
2014. nov. 18. 19:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!