Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?
Ugye tudod, hogy gyakorlatilag szimplán buta vagy és önző?
A barátod is örökölt egy házat és a testvére is. Ez teljesen fair így. Hogy ki melyiket, ahhoz neked semmi közöd, mert nem a te pénzed.
Teljesen értem a problémádat, és sajnálom, hogy sokat nem azt látják, hogy te szívsz anyóssal, míg a sógornőd él boldogan külön. Próbáljatok meg anyósékkal szabályokat létrehozni. Ma te főzöl, holnap ő, holnap után meg külön főztök és kajáltok. Értem a problémádat, hogy szeretnél kettesben lakni, mert ez lenne az élet kezdete, de a régi időkben is több generáció lakott együtt és jól működő stabil családok voltak. Mindig volt valaki, aki rá tudott nézni a betegre, az öregre, a gyerekre.
Nézd a helyzetet úgy, hogy ha gyerkőc lesz, akkor nagyon hasznos tud lenni a nagyi. Megfőz, takarít, mos, mosogat, amíg te tudsz pihenni (mert az elején kimerítő lesz). Ha el szeretnétek menni otthonról pár órára, akkor lesz, aki vigyáz a gyerkőcre. A spájzból elő lehet rántani a bentlakásos bébiszittert és házvezetőnőt. :) Nekem nagyon nehéz lett volna anyósom nélkül a gyerek születése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!