Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, ha a...

Ti mit gondoltok arról, ha a párom húga megkapja a család másik házát, én pedig a párommal együtt lakunk a szülőkkel és az elvileg a mi házunk, de nincs közös életünk?

Figyelt kérdés
Irigység is van bennem, nem tagadom:( De rosszul esik az egész. A párom húga kapott egy házat azért mert a párom nevén van ez a ház....csak hogy itt nem csak mi ketten lakunk:( Nem tudom mi lesz velünk, én már el akarom kezdeni az életünket, de olyan nehéz:( Nem érzem jól magamat, nagyon nem!
2014. nov. 18. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
26%
És hova szeretnéd a kis életecskét hordogatni, ha a saját lakhatásodat is képtelen vagy biztosítani?
2014. nov. 18. 20:04
 32/64 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem se jogos a felhaborodasod,bár megertem a helyzeted...de azt gondolom, javits ki ha tévedek, h ezzel a helyzettel tisztában voltal mikor osszehazasodtatok, akkor is...ahogy korábban vki irta valószínű megegyezes targya volt ki melyiket kapja...innentől kezdve tehetitek, amit pl. Mi csinaltunk..albérletbe költöztünk. .anyosomeknal bőven elfernenk, de soha meg se fordult a fejünkben, h oda koltozzunk..aztan most "szerencsenk"van, jelenleg anyuek örökölt hazaban lakunk, cserebe, h teljesen felujitottuk.de gyujtunk a sajatra és ahogy lehet dobbantunk, sszerintem nektek is inkább önállosagra kéne torekednetek.
2014. nov. 18. 20:10
 33/64 anonim ***** válasza:
6%
Az lenne a saját élet, hogy meztelenül járkálsz otthon, és mindenütt szexelsz? Ez már nem normális. Gyereket pedig így is szülhetsz.
2014. nov. 18. 20:29
 34/64 A kérdező kommentje:

Persze mi is az önál

lóságra törekszünk, nagyon nézegetjük már a házakat, lakásokat:) Remélem sikerül megtalálnunk azt a kis helyet ahol boldogok lehetünk és még a picike kisfiúnk vagy kislányunk is elfér, addig meg gyűjtögető üzemmód, 5 év múlva lejár a megtakarításunk, akkor nagyobb lenne a lehetőség, illetve a fészocpolt is beakarják vezetni. Az is egy jó lehetőség. Nem is arról van szó, hogy itt akarunk maradni, én csak a helyzetet elemeztem, hogy mit gondoltok.

2014. nov. 18. 20:29
 35/64 anonim válasza:
0%
férjedet zavarja a dolog? hány évesek vagytok?:)
2014. nov. 18. 20:47
 36/64 A kérdező kommentje:
Én 25 leszek, a férjem 31 múlt.Egyébként ő is menne.
2014. nov. 18. 20:48
 37/64 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, hogy nem ti kaptátok meg azt a házat. Én sosem tudnám azt a házat a sajátomként kezelni, amit anyóséktól kaptam, tehát az én szavam az utolsó. Jó persze figyelembe veszik a te érdekeidet is, de ha valami nem tetszik neked, nem nagyon lenne jogod beleszólni. Legalábbis én biztos úgy érezném, hogy nincs jogom beleszólni abba, amibe én egy forintot nem tettem bele és így elég kényelmetlen lehet élni. Arról meg nem is beszélve, ha anyós majd elkezd mindent jobban tudni és nem is tudsz kiállni magadért.
2014. nov. 18. 20:49
 38/64 anonim ***** válasza:
0%
Elvileg a ti házatok? Ha ti vettétek, a saját pénzetekből, miért kapja a húga?
2014. nov. 18. 20:54
 39/64 anonim ***** válasza:
0%

"Nyilván nem a szex a lényeg, hogy mindenhol szexelhessünk, de ha az ember külön lakik, mindenhol szexelhet, szerintem te nem vagy normális, vagy egyszerűen csak szar a szexuális életed. Szexelni ott ahol akarok, a ház bármelyik pontján, a saját férjemmel igenis normális, sőt természetes, az nem lenne az, ha nem szexelnénk! És ha külön leszünk, hidd el ki fogják használni. Akinek meg szar a szexuális élete sajnálom őt, nem kell ezért leszólni!!!!!!"

:D :D :D úristen! Ez ám a hatalmas bánat!

2014. nov. 18. 20:56
 40/64 A kérdező kommentje:
Félreérted:) Ez a ház van a férjem nevén, nem ő akarta hogy ráirassák, kicsi volt még. De hiába van az ő nevén, nem az övé, nem érzi annak és én sem. Nincs az én nevemen a ház, de a férjemmel ketten élünk, közösen, ha ez az ő háza akkor az enyém is, a mi házasságunknak ez az alapja! Szeretjük egymást, mindent megteszünk egymásért és ami az enyém az az övé is és fordítva, ha leszóltok ha nem!
2014. nov. 18. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!