Fiatal, pár éve együtt elő párok, hol, hogyan karácsonyoztok majd?
Mi a szentestét àltalàban az én nagyszüleimnél töltjük, mert õk vannak helyben, és 25-én kora reggel szoktunk leutazni anyòsékhoz 1 napra, majd 26-àn délutàn vissza, mert 140 km-re vannak.
Ha egy vàrosban lennének szerintem mindenki 1 helyen lenne évente felvàltva, jòl kijönnek. Ha nem jönnének ki akkor meg mi mennénk évente felvàltva a szentestére.
Elsõ vagyok, 24 évesek vagyunk, 7 éve együtt, 2 éve külön lakva, fél éve hàzasok.
Mi szerintem unatkoznànk ketten, legalàbbis én, de ha nektek ìgy lenne jò akkor meg kell mondani kerek perec , lehet az elején megy a duzzogàs, de majd hozzàszoknak. Mindenki lerendezi a sajàt csalàdjàt és ennyi. Csak tényleg ne gondoljàtok meg magatokat utàna és mégis elmentek valamelyikükhöz, mert az oltàri balhés lesz az meg nem hiànyzik karàcsonykor :)
2 éve élünk együtt. A karácsonyt az én szüleimnél töltjük (én vagyok a nő), de 20-án vagy 27-én átmegyünk a párom szüleihez. Első karácsonykor 2 vagy 3 hetet voltunk a szüleimnél, tavaly 1 hetet. Idén 1 vagy 2 lesz. (1 városban lakunk)
21L 31F
Eddig minden évben szenteste az én családomhoz mentünk, ott szokott lenni nagy családi vacsi, szüleimmel, testvérem családjával. Amikor ráér jön anyósom is.
Idén, lehetséges,hogy másképp lesz, mert a férjem olyan munkahelyen kezdett dolgozni, ahol beoszthatják akár karácsony estére is dolgozni, úgyhogy meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!