Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal, pár éve együtt elő...

Fiatal, pár éve együtt elő párok, hol, hogyan karácsonyoztok majd?

Figyelt kérdés
Hol voltatok tavaly? Van ebből konfliktus a rokonokkal?

2014. okt. 11. 21:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekünk ez lesz a 8. közös karácsonyunk, a 3. közös, mióta együtt élünk. Eddig méh egyszer sem jött össze az, hogy kettesben karácsonyozzunk, bár idén legalább már volt közös fánk, díszekkel.

Szerintem idén is haza megyünk és 24-én itt is, ott is leszünk kicsit, valószínűleg anyósoméknál fogunk aludni.

Az első közös igazi karácsonyunk, mikor 24.-ét ketten töltjük szerintem jövőben lesz, arra már házasok leszünk :)

2014. okt. 12. 17:11
 22/23 anonim ***** válasza:

A szentestét kettesben töltjük otthon. 25-én egyikünk családjához, 26-án a másikunk családjához megyünk. Nincs vita ebből.

2 éve vagyunk együtt, másfél éve lakunk együtt, 30-on felül vagyunk.

2014. okt. 13. 09:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Első évünk házasokként, első évünk különélve. Érdekes lesz, hiszen eddig a szüleimnél laktunk, adott volt ugyebár a családi hangulat: öcsik, karácsonyfa, anya, nagymama mindenki egy helyen. Após is közel lakott, így az ünnep mindhárom napján el tudtunk menni hozzá is pár órácskára. Esküvő után más városba költöztünk, úgyhogy nem lesz egyszerű a dolog. Talán 24.-én itthon leszünk kettesben és 25.-én megyünk a szüleinkhez. De ez még megbeszélés alatt áll :)
2014. okt. 13. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!