Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?
Jajj döntsük már el, hogy most azért utáljuk a csúnya gonosz gyógyszercégeket, mert a mérgeikkel irtják az emberiséget, vagy azért mert szaporítják?! =D
Am kérdező tényleg nem érzed gáznak? Először anyád volt a hibás a szörnyű életedért, aztán a pasid, aztán a tesód meg a gyereke, most már a gyógyszercégek... Gondolom a következő az állam lesz, aztán a szomszéd Mari néni. Te mikor jössz a sorban?
Anyád a legnagyobb erkölcstelenségbe nyomott bele téged akaratod ellenére. Az mind igaz, amit írnak a többiek, hogy mivel akkor már nagykorú voltál, formálisan te döntöttél a magzatod sorsáról. Mégis vannak sajnos olyan esetek, amikor a verbális, lelki erőszak, vagy terror nem bizonyítható, mégis hatékony befolyásolási módszer.
Anyád annyit tett, hogy segítségnyújtás helyett (ami nem volt kötelessége, de nagy adag lelketlenség kellett hozzá) kinyíratta a saját unokáját, téged lelkileg megnyomorított, te pszichésen megzuhantál, és most ezért, vagy nem ezért, nem tudsz teherbe esni.
Még ha "jót " akart is, kb. elcse.te az egész életedet.
Ha én lennék kvázi nagymama a lányom nem tervezett gyermekével, képtelen lennék belenyomni abba, hogy vetesse el, ha tudom, hogy ezzel tönkreteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!