Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jpgosan haragszom anyámra ha...

Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?

Figyelt kérdés
Azért knyszerített mert tanultam mehettem volna a híd alá meg is vert ordibált velem a gyerek apja is ab.t akart. És sírtam szenvedtem de Qanyám beleknywzerített. Azóta meg nincs baba.
2014. szept. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
26%

Jajj döntsük már el, hogy most azért utáljuk a csúnya gonosz gyógyszercégeket, mert a mérgeikkel irtják az emberiséget, vagy azért mert szaporítják?! =D

Am kérdező tényleg nem érzed gáznak? Először anyád volt a hibás a szörnyű életedért, aztán a pasid, aztán a tesód meg a gyereke, most már a gyógyszercégek... Gondolom a következő az állam lesz, aztán a szomszéd Mari néni. Te mikor jössz a sorban?

2014. szept. 8. 19:53
 72/74 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ennyi gyűlölettel, indulattal ne vállalj gyereket, először felidegesítene a falhoz vágnád mérgedben. Menj el pszichológushoz, ez komoly probléma, hogy neked 15 év nem volt elég arra, hogy feldolgozd a gyermekkori sérelmeid.
2014. szept. 8. 21:10
 73/74 anonim ***** válasza:
61%

Anyád a legnagyobb erkölcstelenségbe nyomott bele téged akaratod ellenére. Az mind igaz, amit írnak a többiek, hogy mivel akkor már nagykorú voltál, formálisan te döntöttél a magzatod sorsáról. Mégis vannak sajnos olyan esetek, amikor a verbális, lelki erőszak, vagy terror nem bizonyítható, mégis hatékony befolyásolási módszer.

Anyád annyit tett, hogy segítségnyújtás helyett (ami nem volt kötelessége, de nagy adag lelketlenség kellett hozzá) kinyíratta a saját unokáját, téged lelkileg megnyomorított, te pszichésen megzuhantál, és most ezért, vagy nem ezért, nem tudsz teherbe esni.

Még ha "jót " akart is, kb. elcse.te az egész életedet.

Ha én lennék kvázi nagymama a lányom nem tervezett gyermekével, képtelen lennék belenyomni abba, hogy vetesse el, ha tudom, hogy ezzel tönkreteszem.

2014. szept. 9. 21:22
 74/74 anonim ***** válasza:
66%
azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem csak verbális erőszak volt, mivel éheztette meg verte is a lányát.
2014. szept. 9. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!