Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jpgosan haragszom anyámra ha...

Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?

Figyelt kérdés
Azért knyszerített mert tanultam mehettem volna a híd alá meg is vert ordibált velem a gyerek apja is ab.t akart. És sírtam szenvedtem de Qanyám beleknywzerített. Azóta meg nincs baba.
2014. szept. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
91%

Én nem gonoszkodásból mondom,de ahelyett,hogy a múlton rágódnál,ideje lenne tovább lépned.Ha ennyire gyűlölöd őket,akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot.

35 évesen már gondolom eljutottál valamerre.Ha nem jön a baba,akkor gondolom kezelésekre jársz.Lombik?Örökbefogadás?

Szerintem lehet egy pszichológust is érdemes lenne felkeresned...

2014. szept. 8. 10:31
 52/74 anonim ***** válasza:
25%

Mi a fenének foglalkozol még mindig vele...?

Sírsz a gyerek miatt, oké ezt megérteném, de 15 éve volt ideje lenne tovább lépni. De most már az örökség miatt is rinyálsz, meg a tesód miatt... Eddig azt mondtad, hogy anyád vert meg eheztetett, most meg féltékeny vagy tesodra, hogy ebbe a paradicsomba szült? Tényleg kezeltetni kéne magad...

2014. szept. 8. 10:50
 53/74 anonim ***** válasza:
58%

"miért is kéne nekem kezeltetni magam?

én nem anyámat meg a szomszédot szidom a sorsom miatt, én tettem a dolgaimat, én vagyok a felelős. jóval fiatalabb vagyok mint a kérdező, de én felnőttem, ő meg még mindig anyucit szidja hogy csúnya csúnya anyu elvette a kisbabám!

értelem 0.

felelősség 0.

emberileg 0."

Azért kellene kezeltetned magad, mert egy vadidegen életén így elgurult a gyógyszered...

2014. szept. 8. 11:04
 54/74 A kérdező kommentje:
Nem a paradicsomba de őt nem kenyszerítette a bortuszra az én árvaélllátásomból is altartotta. Jól van nem értitek és nem tudom elfelejteni őket mikor nekem is irogat a végrehajtó !! Mert enyém a ház fele amire ők nem fizetik a rezsit kerek 20 éve rendesen!!!ezért is gyűlölöm de most a gyerektéma vokt a kérdést hogy lehet egy anya ilyen szemét. Gyűlölóm!!
2014. szept. 8. 11:10
 55/74 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem keress egy szakembert! Vagy ha úgy látod szakíts meg minden kapcsolatot a "családoddal"! Az ingatlannal az a baj, hogy a tulajdonjogával nem tudsz felhagyni, esetleg odaajándékozhatnád anyádéknak, fizessék ők. Tudom, hogy a tiéd is, de ha megszabadulsz egy ekkora lelki tehertől hidd el, nem akkora áldozat!

Vagy fenyegesd meg őket, hogy a tulajdonrészed eladod cigányoknak...

Ezt a kérdést meg töröltesd, mert csak támadást kapsz segítség helyett, azzal meg nem mész messzire!

2014. szept. 8. 11:14
 56/74 A kérdező kommentje:
Köszi utólsó. Az a baj hitelt is felvettek a házra, és belerngattak engem is mint zálogkötelezettet már nagyon rég. Nem fizetik rendesen. Ajándékozást ajanlottam de anyám nem fogadja el úgymondd mert akkor nem tudják az én fizumból vonni ha nem fizetik a rezsit... Eladni meg a jelzálog miatt nem tudom egy c.nak se. Annyira meg egy c...ány se h..lye hogy megvegyen gy ilyet vagy akar ingyen elfogadja úgy hogy alá kell írnia a bankban. Ez a szemét undorító vérszívó szipirtyó tónkretette az életem gyerekkoromtól kezdve és nem tudok kilábalni belőle ez meg a másik baj!S az ismerőseimtől is " kölcsónkért" hogy majd én visszaadom. 300 nettot kapok abbol levonnak90 ezret az ő rezsitartozásuk miatt!!!
2014. szept. 8. 11:21
 57/74 anonim ***** válasza:
48%

Ha beleírtak, mint zálogkötelezettet, akkor alá kellett írjad!

Aláírtad közjegyző előtt??

2014. szept. 8. 11:24
 58/74 A kérdező kommentje:
Alá! 18 éves voltam az 1 . Hitelnél. De azt se fizette így 2x volt hitelátváltási változtatás. Másik bankoknal a 2. Nal már azt akarta hogy én legyek a hitelvevő meg is vert de nem mentem bele akkor baratomhoz költóztem de mivel én se akartam hogy elússzon a házam a jelzálogot másodszor is aláírtam majd 3.szor jó hülye voltam mai eszemmel mert arra gondoltam legalabb megmarad a ház hát már lassan árverezik azt is tőlem meg vonják a rengeteg rezsitartozást. Nemrég jött a legújabb követelés bementem az irodába és mondja az ügyvéd hogy 50szazalékot is vonhatnak ilyen esetben ugyhogy baromi jó.
2014. szept. 8. 11:32
 59/74 anonim ***** válasza:
34%
Mindenért anyádat hibáztatod,közben meg TE írtad alá a hitelt,TE írtad alá az abortuszra a papírt.Az lenne a minimum,hogy belásd te is oltári nagy hülye voltál,és van benne szereped hogy ott tartasz ahol (még akkor is ha az anyád egy szemét)
2014. szept. 8. 11:40
 60/74 anonim ***** válasza:
90%

szakadj le az anyadrol koltozz el jo messzire akar vilag vegere is.

addig ugy sem lesz nyugodt eleted

A haz csak ko targy ne erdekeljen tobb is veszett mar mint az ha elviszi a vegrehajto vigye

2014. szept. 8. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!