Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jpgosan haragszom anyámra ha...

Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?

Figyelt kérdés
Azért knyszerített mert tanultam mehettem volna a híd alá meg is vert ordibált velem a gyerek apja is ab.t akart. És sírtam szenvedtem de Qanyám beleknywzerített. Azóta meg nincs baba.
2014. szept. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
61%

nem így értettem a jogait. úgy értettem, hogy megvannak a felnőtt ember jogai. tehát hogy dolgozzon, egyedül döntést hozzon, stb.

érdekes egyébként, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy itt egy hatalommal rendelkező ember egy tőle anyagilag függő terhes nőt megvert, éheztetett. úgy gondolom, ez büntetőjogi kategória.

de itt az összes válaszoló szerint mindez a 19 éves terhes nő hibája, hiszen már 1 éve jogilag felnőtt volt.

2014. szept. 7. 22:35
 22/74 anonim ***** válasza:
58%
Ja utolsó mert kérdező ezt mondja, de vajon mi az igazság. Akivel így bánnak az 18 évesen megy inkább a híd alá, minthogy tűrje.
2014. szept. 7. 22:37
 23/74 anonim ***** válasza:
41%
19 évesen mondhattál volna nemet. Ez a te hibád, ne fogd anyádra.
2014. szept. 7. 22:41
 24/74 anonim ***** válasza:
57%

nem, sajnos, mivel nem egészséges ember nevelte föl.

így a 19 éves gyerek személyiségét nem úgy kell elképzelned, mint a magadét.

engem is személyiségzavaros ember nevelt föl, én ezért tudom átérezni. nagyon nehéz kitörni egy ilyen dologból. nekem sikerült, de nehezen, és jóval később. és még mindig nem sikerült rendbehoznom a károkat, amiket okozott. pedig a leírás alapján nekem jóval könnyebb eset az a szülő, mint a kérdezőé. így én 100%ig megértem a helyzetet.

örüljetek, hogy ti nem.

2014. szept. 7. 22:42
 25/74 anonim ***** válasza:
47%
Nezd, az en aoam sem szazas. Tudod mikor szültem volna ilyen körülmenyekre egy kisbabat... Az lett volna az igaz kicseszes az anyjatol, ha nem fizeti ki az ab-ot es kihajintja. De hogy nem akart, ben tudott volna meg egy főt eltartani ... Igaza van. Veréshez meg - te maradnál olyan helyen, felnőtt fejjel, mikor munkaképes vagy, es vannak lehetőségeid, ahol megvernek? Hat en nem. Leptem is.
2014. szept. 7. 22:44
 26/74 anonim ***** válasza:
61%

Hiába mondják, kérdező, hogy a te hibád, hogy teherbe estél, kösd föl magad: nincs igazuk.

Ha nők volnának, 19 évesek, és se a pasi, se az anya nem vállalja a gyereket akkor elég nehéz olyan tökösnek lenni, hogy csak úgy, magad...

De nem is ez a kérdésed. Szerintem jogos a haragod, de teljesen értelmetlen is.

Nekünk egészen más okból nem lett gyerekünk, ismerem ezt a sokéves izélgetést, aztán örökbe fogadtunk: nagyon nagy boldogságot hozott.

Szóval: valahogy előre felé nézz, ne hátra!

2014. szept. 7. 22:57
 27/74 anonim ***** válasza:
83%

Gondolkodtál már azon, hogy amíg így haragszol, és nem tudsz megbékélni a múlttal és anyáddal, akár a lelki okok is gátolhatják a teherbeesést? Nem egy hasonló sztorit hallottam már.

Amúgy itt nem az a legfontosabb kérdés hogy jogosan haragszol-e. Hanem hogy van-e értelme rá haragudni.

2014. szept. 7. 23:01
 28/74 anonim ***** válasza:
53%

szóval csak akor kellet volna a gyerek ha valaki kényelmes életet biztosit mellé...

amúgy ha 35 évesen még mindig ott tartasz hogy anyuci tete tönkre az életed a gyerekkel is itt tartanál

egyszerüen gyerekes vagy aki nem vállalja a felelőséget

2014. szept. 7. 23:21
 29/74 anonim ***** válasza:
59%

biztos, hogy más is így érezne a helyében, ha valaki abortuszra kényszerítette volna, és nem tudna teherbe esni.

ugyan már, 35 évesen még nyugodtan haragudhatsz, ha nem dolgoztad föl.

ettől még nem vagy gyerekes, csak látnod kell, hogy el kell menned terápiára, mert nagyon komoly dolgokat kell feldolgoznod,

2014. szept. 7. 23:32
 30/74 anonim ***** válasza:
73%
Kevesebb stressz! Ne görcsölj rá! Semmiről sem maradtál le. Egy kolléganőm, akinek huszonévesen megmondták, nem lesz gyereke sosem, most 40. életévét betöltve csoda érte: babát vár.
2014. szept. 7. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!