Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?
Kérdező az a baj, hogy te mindenkit hibásnak látsz csak saját magadat nem.Kérlek válaszolj:
-akkor miért nem mentél anyaotthonba?
-miért nem mentél el dolgozni, jobb esetbe 19 évesen már középiskolával végzett az ember
-miért nem védekeztél normálisan?
-miért voltál együtt egy ilyen férfival, aki bajban egyedül hagyott?
Ja azt mondjuk rögtön sejtettem, hogy "véletlen" terhességről van szó. Itt gyakorin csak olyan van. Csak érett felnőtt nők írnak ide, akik bogyó és gumi használata mellett lettek terhesek.
Mindegy, látom itt rajtad kívül mindenki hibás, csak te vagy szenvedő áldozat...
Ne haragudj, de egy 15 éves szintjén kommunikálsz. Csak hajtogatod a magadét.. meg hogy az orvosok nem mondanak semmit! És ezt már másodjára írod le!
Miért nem lehet értelmes választ adni? Kivizsgáltak, és azt mondták hogy ... ez a bajom, ezt a gyógyszert ajánlják rá. Ha megnézetted magad, csak mondtak valamit a jó Isten áldjon meg!!! Volt vérvétel, egyéb vizsgálat?
Ha én 35 éves lennék és évek óta nem lenne babám, csak lenne egy orvosi diagnózis a kezemben.. nem pedig az hogy "nem mondanak semmit".
kérdező, úgy látszik, én vagyok az egyetlen, de én megértelek.
19 évesen már megvannak a jogaid, de ha ilyen környezetből, ilyen anya mellől jöttél, akkor nyilván olyan helyzetben voltál, érzelmileg, mindenhogy, amit egy normális családban felnőtt ember egyszerűen nem tud megérteni.
szívből sajnálom, ami veled történt, és anyukádnak igenis támogatnia kellett volna téged, nem pedig megverni és zsarolni.
egy 19 éves terhes, kétségbeesett fiatal lányt egyszerűen terrorral kényszerített egy ember, akinek a hatalmában volt, valamire, amit nem akart megtenni. hova mehettél volna? nyilván abban az állapotban nem tudtad. és valószínűleg akkora volt a teher rajtad, hogy csak ez a megoldás maradt, mert az volt a tét, hogy csak a magzatod élete, vagy mindkettőtöké.
ha engem 19 évesen elüldöztek volna otthonról, én nem tudtam volna hova menni. pontosan tudom, a mai fejemmel, hogy fogalmam sem lett volna, kihez menjek, hova menjek.
ha az embernek nincs semmije, nincs senkije, hova menjen?
Kérdező. menj el pszichológushoz, mert a problémád nagyon nagy valószínűséggel lelki eredetű, és lehet rajta segíteni.
nagyon drukkolok neked.
# 16/17
Gyerekhez két ember kell. Senkinek sem terem pénz a hátsó kertébe mindenkinek tenni kell érte. Kérdező is 19 évesen mást nem diákmunkázhatott volna, utána mehetett volna anyaotthonba pl.
"19 évesen már megvannak a jogaid"
Látod ebben tökéletesen igazad van. Természetesen jogában állt megszülni. De az anyának is jogában állt azt mondani, hogy ne az ő nyakára szüljön. Ez ilyen egyszerű!
Az élet nem tündérmese és a legritkább esetben igazságos.
Anyad hibaja max az, hogy ilyen buta, tudatlan labya van. Meg jo, hogy nem lett gyereked 19 evesen, mikor 35 evesen ezen a szinten vagy...
Jah, es a parod sem irigylem. Mert te nem tőle akarsz gyereket, mindegy, meg a 15 evvel ezelött semmire, nyomorra született volna gyereket sirod vissza, ahelyett, hogy keresnel a paroddal egy normalis orvost, aki segit, ha gond van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!