Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jpgosan haragszom anyámra ha...

Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?

Figyelt kérdés
Azért knyszerített mert tanultam mehettem volna a híd alá meg is vert ordibált velem a gyerek apja is ab.t akart. És sírtam szenvedtem de Qanyám beleknywzerített. Azóta meg nincs baba.
2014. szept. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
Hat ha egyszer rákényszerített komolyan aki nem volt ebbe nem értheti.és attól hogy akkor elmúltam 18 anyám ugyanúgy uralkodott felettem megmondta mit csinaljak érzelmileg zsarolt stb. Volt hogy kizart kidobálta a cuccaim ha barmiben ellenkeztem. Huszonévesen mikor mondtam csak a tpzalogkótelezettség matadhat nem leszek adós kib...a a cuccaim az utcara meg elegette. 1 szal ruhaban kinn éjszakaztam és a párom vett nekem mindent utana 2 hónapba telt az is hogy a sajat fizum mar a sajat szamlanra menjen
2014. szept. 8. 11:52
 62/74 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy viszi a végrehajto hanem hogy a rengeteg rezsitartozasuk evekig tőkem vonjak mert csak nekem van jövedelmem és tulajdonos vagyok.

Víz, gáz, elmü, szemétszallítás kb 20 év fogyasztása büntetések stb!!!

2014. szept. 8. 11:53
 63/74 A kérdező kommentje:
Mondom az ügyvéd szerint jogos hogy nem 90 et vonnak majd hanem 150 et októberben már! Irtam kérvényt de nem ér semmit mert szerintük magas a fizetésem. Mondja az ügyvéd beperelhetem anyam hogy ő fogyasztott de a letiltast tűrnöm kell, anyamnak semmije nincs hiaba perelem. A férjem már mondja lehet akkor járunk jobban ha kilépek.csak igy meg nem lehet élni!!
2014. szept. 8. 11:56
 64/74 anonim ***** válasza:
83%

most már amit a tulajdonból veszítettél, annyi odavan.

de az ügyvédtől kérdezd meg, hogy tudsz teljesen lemondani a tulajdonodról. biztos hogy kell hogy legyen erre mód.

2014. szept. 8. 12:06
 65/74 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez a kérdés kamu.

Hihetetlen, hogy valaki ennyire idióta legyen 35 évesen. Ennyire ne tudjon mit tenni, ennyire ne tudjon fogalmazni, írni, stb.

2014. szept. 8. 15:41
 66/74 anonim ***** válasza:
61%
ilyen helyesírással milyen munkád van, ami nettő 300-at fizet?????????
2014. szept. 8. 15:47
 67/74 anonim ***** válasza:
69%
Jogos
2014. szept. 8. 19:06
 68/74 anonim ***** válasza:
44%

Te nem élsz nemi életet felelőtlenül nem fogan meg a gyerek és nem kell abortusz.

Nem kellett volna gyerek fejjel felnőttet játszani.

2014. szept. 8. 19:14
 69/74 A kérdező kommentje:
Leirtam már hogy tabletta mellett estem teherbe! Sajnos sok ilyen van felirjak az annak idejen ultraknnyünek nevezett tabit aztán semmit nem ér pedig rendesn szedtem!!és sok ilyen eset van csak persze a gyogyszercégek mást mondanak
2014. szept. 8. 19:35
 70/74 anonim ***** válasza:
28%

ja és nem perelted be a dokit, meg a gyógyszercéget? mert ha minden nő beperelné, tönkremennének

mindig a tabit szidják, aztán kiderül, hogy szedni se tudják rendesen.

2014. szept. 8. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!