Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jpgosan haragszom anyámra ha...

Jpgosan haragszom anyámra ha 19 évesen abortuszra kényszerített és most már 35 vagyok és nem esek teherbe hosszu évek óta?

Figyelt kérdés
Azért knyszerített mert tanultam mehettem volna a híd alá meg is vert ordibált velem a gyerek apja is ab.t akart. És sírtam szenvedtem de Qanyám beleknywzerített. Azóta meg nincs baba.
2014. szept. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
17%
Azé a felelősség aki annak idején aláírta a beleegyező nyilatkozatot.
2014. szept. 8. 08:45
 42/74 anonim ***** válasza:
15%

40: ha a lányka 19 évesen tabit szedett akkor bizony tudta, hogy lesz a gyerek, jó hogy az anya a hibás, ha ő nem tudta jól szedni a tabit és felcsinálták.

a gyerektelen élet a te büntetésed!!!!

2014. szept. 8. 09:58
 43/74 anonim ***** válasza:
0%
42. nem ezt írtam...
2014. szept. 8. 09:59
 44/74 anonim ***** válasza:
37%

am ha a pasidnál laktál mégis hogy tudott anyád éheztetni? meg megverni? minek engedted be?

ha megszülöd mi lett volna?

pasid sehol, nem fizet

anyád megver, éheztet, vagyis gyereket is

nincs munkád

nincs pénzed

nincs semmid

és te erre szültél volna???? értelmes döntés lett volna!

2014. szept. 8. 10:07
 45/74 A kérdező kommentje:

Az árvaellatásom járt volna de anyám elszedte. A pasihoz meg pont azert menekültem mert anyam vert éheztetett kihasznalt. Meg még egy jópár dolog. Ha nem játsza át másnak az örökségem akkor igenis lett volna pénzem eltartani a gyereket!

Jah és a tesómat eltartja meg az ő gyerekét 20 éve! Akkor ez milyen egyik gyerekemmel igy banok masikkal úgy... E

Mehet a p.,.ba meg azok is akik itt gonoszkodnak

2014. szept. 8. 10:17
 46/74 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha majd temetni kell tartanák a markukat ..az apamtol megörókölt házam amin a vénasszonyanak haszonélvezete van lelakták a rezsit nem fizetik majd azt is rajtam hajtsák be akinek van álksa és semmit se tudok csinalni mert haszonélvező es be se enged hát tényleg ne hatagudjak rá? Az egész életem elb...a.meg még mennyi minden van ah. De most ez a központi hogy fáj hogy nincs baba, és az jogy nem állt mellém akkor.
2014. szept. 8. 10:20
 47/74 anonim ***** válasza:
58%

Nektek miért egyértelmû, hogy aki gyògyszer mellett terhes lesz az direkt van? Nektek se sok eszetek van, csak îtélkezni tudtok a kérdésre normàlis vàlaszokat ìrni meg nem. Gyakoriròl vontok le következtetést?

Ebbõl làtszik a szintetek. Mert itt mindenki önmaga....jah.

Én is gyògyszer mellett születtem, ez van, az én babàmmal meg 7 hònapig menstruàltam, nem is tudtuk az elsô hònapokban hogy terhes vagyok, na bumm, biztos direkt megfenyegettem a méhem ...nõk.

2014. szept. 8. 10:24
 48/74 anonim ***** válasza:
31%

azzal lehet ezt megtenni, aki hagyja!

érzelmileg még mindig az a dacos 19 éves vagy, akitől az anyja elvette a gyerekét! kezeltesd magad!

2014. szept. 8. 10:24
 49/74 anonim ***** válasza:
54%

"azzal lehet ezt megtenni, aki hagyja!

érzelmileg még mindig az a dacos 19 éves vagy, akitől az anyja elvette a gyerekét! kezeltesd magad!"

Te is kezeltethetnéd magad!

2014. szept. 8. 10:28
 50/74 anonim ***** válasza:
43%

miért is kéne nekem kezeltetni magam?

én nem anyámat meg a szomszédot szidom a sorsom miatt, én tettem a dolgaimat, én vagyok a felelős. jóval fiatalabb vagyok mint a kérdező, de én felnőttem, ő meg még mindig anyucit szidja hogy csúnya csúnya anyu elvette a kisbabám!

értelem 0.

felelősség 0.

emberileg 0.

2014. szept. 8. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!