Valoban kötelesség segiteni?
Utolsó akkor gyereket se vállaljon többet mert abba is belehalhat, de közbe hormonális fogamzásgátlót se szedjen mert nagyon eséllyel lesz mellrákos.
Így kérdezzük meg mit szeretne a gyerek anyát vagy kistestvért, ha anyát mondja akkor szülés után többet férj hozzá ne nyúljon mert belehalhat.
Annyira undorító amikor emberek a gyereket használják fel kifogásnak.
Nézd utolso, csak a te kedvedért ki kerestem par cikket, ahol rutinműtét utan meghalt a páciens: [link]
Altatás is nagymutetnek számít a vese kivétele, igy van kockazata. Igenis annak az embernek, akinek gyereke van, mérlegelnie kell a kockázatokat. Attól nem lesz önző, hogy nem akarja a sajat eletet kockáztatni a ritkán látott testvér miatt.
Akinek az a család a fontosabb, ahonnan származik, vállaljon be ilyet, akinek meg sajat maga es a szerzett családja, az meg ne.
Nem, nem en vagyok. Nálam elebpve nem merülne fel ilyen kerdes, mivel egyaltalan nincs semmilyen kapcsolatom sem a testvéremmel, sem a szüleimmel vagy 20 eve, úgyhogy eszembe se jutna segiteni.
Ha jo kapcsolatom lenne, akkor esetleg elgondolkodnek rajta, tobb orvos es a ferjem velemenyet ki kérve, de ha engem is csak felszólítania a családom, hogy márpedig csinálod es kesz, abban a pillanatban nemet mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!