Ti mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?
14 hetes terhes vagyok, sajnos veszélyeztetett, így nem dolgozhatok. Ágyban fekszem egész nap, és próbálok valami itthonról végezhető munkát találni addig is.
Pár napja beszélgettünk a férjemmel arról, hogy mi mindent kell beszerezni, mire megszületik a baba. Én mondtam, hogy részemről nekem mindenből megfelel a használt, kivéve a légzésfigyelőt, mert tudom hogy túlaggódom, de az igenis legyen új, mert a használt hátha bekrepál vagy valami. Nyugodtabb lennék, ha azt az egy cuccot nem használtan vennénk.
Erre a férjem közölte, hogy rendben, de csak akkor, ha addigra találok magamnak melót, és abból a pénzből fizetem ki, amit saját magam kerestem meg.
Nekem ez nagyon rosszul esett, mert egész eddig dolgoztam, illetve félretett pénzünk is van, amit közösen kerestünk meg, ráadásul a férjemnek jó állása van, félmillió felett keres havonta.
És ez, amit mondott, úgy hangzott, hogy ő nem hajlandó költeni a gyerekére, ami kell neki, azt vegyem meg a saját pénzemből. (Pedig házasok vagyunk, vagyonközösség van, meg közös kasszán voltunk mindig is.)
Jogosan esett ez rosszul, vagy a férjemnek van igaza, és én fújom fel a dolgot?
Nem volt energiám elolvasni az összes kommentet, ugyhogy bocsi ha ismétlek.
Ekkora bunkót, mint a férjed, már ne is haragudj. Mit szólt volna ha mindenből újat akarsz? ennyi félretett pénzből kitelne. Mi nem keresünk ennyit, mégis minden új a kislányomnak, azóta is mióta megszületett (6 hónap). Nevetséges.
Egyébként 20 000-ért kapsz már új légzésfigyelőt, én AngelCare AC300-at használok, tökéletesen elégedett vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!