Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a férjete...

Ti mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?

Figyelt kérdés

14 hetes terhes vagyok, sajnos veszélyeztetett, így nem dolgozhatok. Ágyban fekszem egész nap, és próbálok valami itthonról végezhető munkát találni addig is.

Pár napja beszélgettünk a férjemmel arról, hogy mi mindent kell beszerezni, mire megszületik a baba. Én mondtam, hogy részemről nekem mindenből megfelel a használt, kivéve a légzésfigyelőt, mert tudom hogy túlaggódom, de az igenis legyen új, mert a használt hátha bekrepál vagy valami. Nyugodtabb lennék, ha azt az egy cuccot nem használtan vennénk.

Erre a férjem közölte, hogy rendben, de csak akkor, ha addigra találok magamnak melót, és abból a pénzből fizetem ki, amit saját magam kerestem meg.

Nekem ez nagyon rosszul esett, mert egész eddig dolgoztam, illetve félretett pénzünk is van, amit közösen kerestünk meg, ráadásul a férjemnek jó állása van, félmillió felett keres havonta.

És ez, amit mondott, úgy hangzott, hogy ő nem hajlandó költeni a gyerekére, ami kell neki, azt vegyem meg a saját pénzemből. (Pedig házasok vagyunk, vagyonközösség van, meg közös kasszán voltunk mindig is.)

Jogosan esett ez rosszul, vagy a férjemnek van igaza, és én fújom fel a dolgot?

2014. aug. 26. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
77%

Nem volt energiám elolvasni az összes kommentet, ugyhogy bocsi ha ismétlek.

Ekkora bunkót, mint a férjed, már ne is haragudj. Mit szólt volna ha mindenből újat akarsz? ennyi félretett pénzből kitelne. Mi nem keresünk ennyit, mégis minden új a kislányomnak, azóta is mióta megszületett (6 hónap). Nevetséges.

Egyébként 20 000-ért kapsz már új légzésfigyelőt, én AngelCare AC300-at használok, tökéletesen elégedett vagyok vele

2014. aug. 26. 21:40
 62/63 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon kamu ez a dolog, unatkozo otthonulo varandos anya vagy szerintem
2014. aug. 27. 05:06
 63/63 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én írtam az 52-est választ tegnap. Nem arra akartam célozni, hogy a második gyerek kevesebb vagy nem érdemli meg. Hanem arra, hogy ne azzal érvelj a férjednek, hogy bezzeg az első gyereknek új volt. Neked első gyermek, neki nem. A férfiak amúgy is máshogy élik ezt meg. De nem is szabad ilyenekbe belemenni. Például mikor az én gyermekem született kaptunk kölcsön egy babakocsit, teljesen jó volt, örültünk, kb. fél évig kellett. Most az exférjemék a gyereküknek 70.000-es babakocsit szándékoznak venni. És akkor essek neki, hogy bezzeg a mi gyerekünk kölcsön babakocsiba volt? Ugyan már. Mivel viszonylag normális viszonyban maradtunk az exemmel, főleg a közös gyermek miatt, tudom, hogy a hormongőzbe a barátnőtől is megkapta, hogy a közös gyerek, aki még a pocakba van, nem olyan fontos, mint a mi közös gyerekünk. Pedig a barátnő szereti a kislányunkat azt én is látom. A tanács az lett volna, hogy ezzel ne érvelj. És mint írtam jogosan esett rosszul, de itt azzal lehet a gond, hogy nem tudtátok mennyibe kerül. Amúgy nekünk is volt, és a teljesen egészséges 40. hétre született babánknál bizony besípolt kétszer is úgy, hogy tényleg nem vett levegőt. Remélem meg tudtátok azóta beszélni.
2014. aug. 27. 15:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!