Ti mit szólnátok, ha a férjetek ilyet mondana nektek?
14 hetes terhes vagyok, sajnos veszélyeztetett, így nem dolgozhatok. Ágyban fekszem egész nap, és próbálok valami itthonról végezhető munkát találni addig is.
Pár napja beszélgettünk a férjemmel arról, hogy mi mindent kell beszerezni, mire megszületik a baba. Én mondtam, hogy részemről nekem mindenből megfelel a használt, kivéve a légzésfigyelőt, mert tudom hogy túlaggódom, de az igenis legyen új, mert a használt hátha bekrepál vagy valami. Nyugodtabb lennék, ha azt az egy cuccot nem használtan vennénk.
Erre a férjem közölte, hogy rendben, de csak akkor, ha addigra találok magamnak melót, és abból a pénzből fizetem ki, amit saját magam kerestem meg.
Nekem ez nagyon rosszul esett, mert egész eddig dolgoztam, illetve félretett pénzünk is van, amit közösen kerestünk meg, ráadásul a férjemnek jó állása van, félmillió felett keres havonta.
És ez, amit mondott, úgy hangzott, hogy ő nem hajlandó költeni a gyerekére, ami kell neki, azt vegyem meg a saját pénzemből. (Pedig házasok vagyunk, vagyonközösség van, meg közös kasszán voltunk mindig is.)
Jogosan esett ez rosszul, vagy a férjemnek van igaza, és én fújom fel a dolgot?
Akkor mondom még egyszer: a használt áráért találhatsz a neten újat is. Csak nézz szét e-bayen pl. És akkor már meg is van oldva a kérdés.
vagyis nincs, mert ha van már egy légzésfigyelőtök az előző gyerektől, akkor a férjed ugyebár használtan sem akar VENNI légzésfogyelőt. Szóval oda jutunk, hogy egyáltalán nem akar légzésfigyelőt venni, hiszen már van.
Jogosan esett rosszul. Kérdezd meg tőle hogyha annyira jó a 6 éves használt akkor az első gyerekének miért nem haszáltan vett légzésfigyelőt.
Nem tudom mire szánjátok a közős pénzt ha nem gyerekre de ha legközelebb a férjed venni akar belőle valami vadiúj dolgot akkor mondjad neki hogy vegye a pénzéből, vagy vegye használtan, jó az...
Ennyi pénzt összegyűjtöttetek és a férjed sajnálja a saját gyerekétől. Fura. Amúgy ha később se akar majd a gyerekre költeni hanem old meg te akkor mondjad neki hogy az az összeg ami az első gyerekének jár az a tiédnek is jár.
legzesfigyelo nagy hulyeseg csak a beteg vagy koraszulott babaknak kell. Jo nagy atvagas megvetetik az anyukakkal es ezzel azt allitjak igy biztonsagos a dolog.Nagy atvagas jo biznisz a dolog. A fejlett nyugati orszagokban nem hasznaljak es megis alacsonyabb a csecsemo halandosag.
Hogy is van ez.
de mi van ha sipol? tudsz ujraeleszteni ? tudod mit kell tenni ? vagy csak varsz amire a mento kier?mert addigra mar szuper tul keso az biztos.
ezen kivul a figyelo 100x hibassan fog riasztani.
Miert kell veszelyeztetett terhesnek egesz nap fekudni?
eloszor is trombozist fogsz kapni ha fekszel masodszor is a kondiciod nulla lesz es nem fogsz tudni megszulni.
Tuti fereertetted az orvost mert fekudni nem kell senkinek egesz nap vagy ha megis akkor az a korhazban marad.
Meg ha a mehszajad is bevartak nem kell fekudni csak erolkodni cipekedni szexelni nem szabad.
Konnyu hazimunka fozes takaritas siman vegezheto.
ne lihegd tul ezt a terhesseg es legzesfigyelo dolgot.
Mi köze van a férjednek a gyerekhez? Eltekintve attól hogy pusztán jóindulatból ilyen esetekben sok minden kilehet zsarolni a férfiaktól, apáktól.
Ez a sztori a megvalósült feminizmus, a tökéletes férfi kiszipolyozás intő példája. Dolgozó, a teste felett teljes mértékben rendelkező (abortusz, fogamzásgátlás) nő, de ahogy látjuk még az egyértelműen a férfiak társadalmi munkája által biztosított jogok, privilégiumok se elegek. Mégis miért ne tudnád ezek után fizetni a gyerek cuccait?
közös pénz, megveszed és kész. ennyi.
ezek után egy kb kenyeret sem vehetsz?
45ös látszik mennyire nem voltál még veszélyeztetett terhes..
Nekem is szigorúan feküdni kellett jó pár hétig mert ha csak nekiálltam főzni egy órára már rögtön véreztem. Nem viccből mondta doki és hidd el egy idő után rohadt unalmas, alig várja már az ember hogy csinálhasson valamit de a baba miatt mi kell bírni.
A légzésfigyelő meg igenis jó dolog. Ha másnem azért hogy a szülő nyugodtabb lesz. A babák tudnak olyan mélyen aludni hogy kimarad a légzésük, odaméssz felràzod felèbred és rögtön minden rendben lesz. Amúgy meg nem azt kérdezte a kérdező hogy vegyen e ilyet... nem kellene ilyen miatt kioktatni ha ő szeretne venni.
Először is , írták hogy lehet valaki ennyire skót ennyi pénz mellett. pont azok az emberek lesznek egyre jobban skótok akinek egyre több lesz, annál jobban spórol, minél több legyen.
Látom kérdező, hogy nem akarsz kivenni a közös kasszából elvből mert így vagytok meg egyezve, a férjed nem járul hozzá.
1, megpróbálod meggyőzni, van még rá időd bőven.
2, mikor anyukád, barátnők stb.. megkérdezik mit vegyenek akkor kapásból rávágod hogy egy új légzésfigyelőt.
3, hazudsz a férjednek( és közben nem lesz lelkiismeret furdalásod mert ő kényszerít rá a fafejűségével). 30 ezerért már tudsz venni és elsikkasztod a konyhapénzből. Nem gondolom hogy ekkora bevételek mellett a 30 ezer kiadás nagyon feltűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!