Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?
Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.
Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.
28/L
Kiírtam egy tök normális kérdést, mindenféle beképzeltség nélkül. Az sem írtam egyszer sem,hogy én mekkora király vagyok. Távolról sem ez volt a szándékom ezzel a kérdéssel.
Erre rögtön az első válaszokban már is jött a szemétkedés, a támadás, hogy dicsekszem, keressek Erdélyben pasit, meg Dan Brown alapján ítélkezem. Pedig marhára nem erről volt szó mint azt megint elmondom. Mi kapok? "Dan Brownt olvasol és te vagy intelligens?" Próbálom megmagyarázni, erre már nagyképű, primitív senkiházi is lettem.
Akkor ki is a bunkó paraszt? Szerintem nem én hanem a válaszolók nagy része. Vagy azért mert megvédem magam? Igen, ilyen vagyok. Bárkivel szemben kiállok magamért, kíváncsi lennék, hogy akiknek ekkora volt a pofájuk, mernének e velem szemtől szemben találkozni.
Főleg az utolsónak üzenem ezt, aki biztos akkora Freud, hogy ennyiből megítélt engem és kianalizált, hogy milyen vagyok. Nálad picikét komolyabb, okosabb, emberek véleményére jobban adok, ha nem haragszol.
Aki szeret az szeret, szerencsére nincsenek kevesen, aki meg nem, az kit érdekel?
Újfent meggyőződtem róla, hogy itt mindenki akkora Istenkirály pszichoterapeuta meg szociológus és viselkedéskutató, hogy majd elszáll az agya.
Azon keveseknek, akiknek sikerült felfogni már elején a kérdés lényegét és anyázás nélkül válaszoltak, köszönöm.
Pofája a lónak van, meg esetleg neked.
Te nem intelligens vagy, hanem egy primitív bohóc, ez látom már mindenki számára egyértelmű. De legalább jól szórakoztatsz, mert saját magadat oltod minden válaszoddal.
Az intelligenciához hozzátartozik az is, hogy ha felteszünk egy kérdést és kapunk rá egy normális hangnemben született, de nekünk nem tetsző választ, azt tudjuk kezelni hiszti nélkül.
Te feltettél egy kérdést, amiben tettél egy olyan kijelentést, amiből azt tűnt ki, hogy olyan intelligens emberrel szeretnél összejönni, akitől ha megkérdezed, olvasott-e Dan Brown könyvet, ne nézzen úgy rád, mint egy birka.
Én, szerintem normális hangnemben leírtam, hogy szerintem inkább az a baj, hogy olyat nem találtál, aki hozzád illik, mert amúgy sok intelligens ember él a világban. Igaz, azt is hozzátettem, hogy én nem azon mérném le az intelligenciát, hogy valaki olvasott-e Dan Brown könyvet. Szerintem ebben nem volt semmi udvariatlan, te pedig mélyen besértődtél.
Vond le a konzekvenciát!
Én értem hogy miről beszélsz, sajnos nagyon sokan ilyenek. Egy gazdasági témához nem tud hozzászólni a legtöbb ember a munkahelyemen például, azt sem tudják milyen nyugdíjrendszerek vannak, vagy hogy melyik országok vannak benne az EUban. Nekem párom van, de barátaim nemigen, inkább csak haverok akikkel elhülyülök, de egyáltalán nem szélesítik a látókörüket. Én ha meghallok egy szót amit nem ismertem vagy egy városnevet amiről nem tudom hogy hol van, az az első hogy google. Őket meg teljesen hidegen hagyja, ha eddig nem tudta meglesz nélküle is. Elborzaszt ez az érdektelenség.
Meg fogod találni akit keresel, szerintem már társkeresőkön is vannak hozzád hasonló reményvesztett de normális emberek.
L21
tudod rólad mi jön le? egy
kis pattanás vagy, ennyi.
pattogsz, mert pár pasi nem olvassa ua.-t, meg nem járt uo.-t mint te.
kaptál az elején korrekt, nem indulatos választ, de te nekik ugrottál. itt te vagy a válaszadók közül a legprimitívebb!
talán a stílusod egy kalap sz.r, és azért nem kellesz senkinek, meg a fennhéjázó stílusod miatt.
ne kaviárt keress, ha 100ft-os párizsi vagy!
Én vagyok a 21 éves. Te nem hogy intelligens nem vagy, hanem inkább rohadtul buta, ugyanis észre se veszed, hogy mibe kötnek bele az emberek és felszínes dolgokon hisztizel órák óta. Mindenki lesz*arja mit hoztál példádnak, itt a mások felé való kommunikációddal van a gond + hogy beképzelt vagy, mert az már buta, aki nem ugyanazt olvassa mint te. Szerencsére van köztünk 7 év az én javamra és már most reálisabban, nyitottabban látom a világot mint te. Én fejvadász vagyok, HR szakot végzek, sokat tudok a munkajogról és soha nem néztem le valakit azért, mert mondjuk nem tudja mi az a pihenőnapi rendkívüli pótlék. Nagyon szívesen elmagyaráztam és örömmel töltött el, hogy másnak valami újat mondtam. Fordított esetben mindig elcsodálkozok a műszaki beállítottságú embereken, mondjuk az IT-seken, hogy mennyi mindent tudnak. Nyilván ők nem buták mert nem tudják azt amit én és én sem vagyok buta mert nem tudok c++-t fejleszteni.
A másik nagy problémád a hibáid beismerése. Tudom, hogy baromira nehéz a másik nézőpontját felvenni, vagy megérteni, de néha a dolgok mögé kell nézni és elgondolkozni a többség mondandóján. Ekkor kell azt mondani, hogy igen, igazatok van, lehet hogy én gondoltam rosszul. Egy ilyen mondat után már mindenki valóban intelligensnek tartana. De amit most csinálsz, az csak nevetséges fröcsögés, saját magad lejáratása.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!