Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?
Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.
Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.
28/L
16:
nálunk is vannak diákok, és bizony sokuk értelmesebb mint a felnőttek összessége. a rosszindulat, a pletyka az megint más, van bőven, undorító az egész. ezért is akarok lépni onnan, mielőtt megfertőz ez a hozzáállás. egy szavad nagyon találó "együgyű". szörnyen riasztó hogy mennyi ilyen ember van. és itt sem kell messzire menni...
Ken Follett?vagy Stephen King?
elkapott a röhögőgörcs, a munkahelyeden szatírikusak az emberek zsenikém
"És ha azt mondom Ken Follett?vagy Stephen King? "
Basszus ez ugyanaz a szenzációhajhász ponyvathriller kategória... szerinted komolyan ez az érték, irodalom, intelligencia fokmérője?
Nem kell mindenkinek Camut meg Tanizakit olvasnia, de EZEKET???? És akkor még értelmesnek is tartod magad mellé...
23-24:
engem meg azon kapott el hogy te mennyire tökéletesen beleillesz az említett rétegbe akikről szó van.
Te egy könyvet se vehettél a kezedbe életedben sem...
Stephen Hawking tanulmányai megvannak? biztos az is ponyva. ha nem megy segítek és elmondom, hogy ki ő.
AKKOR ELMONDOM MÉGEGYSZER LASSAN ÉS ÉRTHETŐEN:
PÉLDÁNAK HOZTAM FEL AZ EMLÍTETT ÍRÓKAT, NEM EZ ALAPJÁN ÍTÉLEK HOGY KI MIT OLVAS HANEM HOGY FINGJUK SINCS RÓLA HOGY KICSODÁK.
Azt is mondhattam volna hogy volt aki megkérdezte hogy Bécs merre van. Az alapvető intelligencia hiánya. De hát jónak mondom ezt.
IDIÓTA KÖTÖZKÖDŐ BARMOK.
1. A tájékozottság, olvasottság nem egyedüli fokmérője az intellektusnak.
2. Lehet három diplomája is, ha piszkálja az orrát, böfög, wc után nem mos kezet, s koszos a cipője, utál fogat mosni.
Viszont vannak születetten intelligens, érzékeny, nyitott, ápolt, figyelmes emberek. Lehet, hogy csak egy jó szakmája van, de nyitott minden szépre, amire te rávezeted. De tud szeretni, felelősséggel, tisztességes, civilizált, kultúrált. Aki keres, talál.
Ne a gombhoz ( könyvhöz) keress kabátot!
Próbáld meg felfedezni a belső értékeit!
Ne haragudj kérdező, de ha egy parányit is intelligens lennél, ahogy azt hiszed, akkor legalább a 10. komment után felismerted volna, hogy az említett írók távolról sem tartoznak az értelmiség által kedveltek közé.
Valószínűleg nem 10-el vagy 20-al olvastam többet életemben, mint te, és azt is gyanítom, hogy legalább 5x annyi helyen jártam, mint te, lévén hogy üzletileg is sokat utazom évközben.
Mégsem állok úgy az emberekhez, mint te, mert felismerem, hogy a különböző szakterületek iránti érdeklődés mellett rengeteg más jó tulajdonságuk is lehet még.
Lehet valaki marha tájékozott, ha egyszer olyan unszimpatikus és hisztis, mint te vagy. De hogy emellé még olyan buta is legyen... :) Az már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!