Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy az elváráso...

Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?

Figyelt kérdés

Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.

Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.

28/L

2014. aug. 23. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
65%

Hát,azért a helyesírásod hagy némi kivetnivalót maga után (gyakoriak a vesszőhibák), úgyhogy valami túl sok könyvet te sem forgathattál meg életed során. :)

Egyébként teljesen őszintén mondom, nem az intelligencia lesz itt a baj. Ha ilyen nagyképű és undok maradsz, akkor még buta pasid sem lesz soha. Pedig már így sem vagy éppen mai csirke...

2014. aug. 23. 22:45
 52/82 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok. Most olvastam végig a válaszokat, és kérdező, kicsit értetlenül ülök a gép előtt. Először is, értem, hogy példának hoztad fel az írót meg Erdélyt, de tudod, inkább az lenne a kérdésem, hogy te elvárod, hogy érdeklődjenek felőled, de te miért nem érdeklődsz a partnered iránt, hogy ő miket olvas, már ha nem hallott az adott íróról, könyvről, filmről, embargóról, tök mindegy. Attól, hogy valaki nem érdeklődik könyvek iránt, attól még lehet intelligens, nyitott, csak lehet, hogy más az, ami jobban felkelti az érdeklődését, de ugye ezt már nem tudod meg, mert nem kérdezel vissza. És miért baj az, ha vacsiról kezdtek el beszélgetni. Esetleg ő szeret főzni? Így utólag lehet, hogy igen, túl magasak az elvárásaid.

Az intelligenciádat meg ne firtassuk, de hogy idézzelek, elég antipatikusak a válaszaid, miután lebarmozol sok embert.

Így én intelligensen csak annyit szeretnék üzenni a többieknek, hogy ne harcoljatok egy idiótával, mert legyőz a tapasztalatával.

2014. aug. 23. 22:47
 53/82 anonim ***** válasza:
53-as vagyok, így már nem utolsó előtti, hanem 50-es.
2014. aug. 23. 22:47
 54/82 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól lesz intelligens az ember, hogy egy ismertebb író könyvét olvassa. Én pl azt se tudom hogy ki ez a Dan Brown, pedig állandóan olvasok. Ha Stephen Kinget meg ilyeneket olvasok akkor már hülyének számítok? Nem értem...
2014. aug. 23. 23:01
 55/82 A kérdező kommentje:

A fejemet fogom mert ez valami hihetetlen.

Sokaknak még mindig nem világos a kérdésem, és még én lettem elmondva minden szarnak. De valóban én voltam a hülye hogy kiírtam egy kérdést ide, mert tudhattam volna hogy egyesek úgy rávetik magukat mint tyúk a takonyra. Szerintem 28 évesen nem vagyok öreg, sőt.Csirke nem vagyok, hanem ember. Vagy te az vagy?Vén tyúk vagy vén kecske? Aki azt írta,üzenem hogy csak az irigység beszélt belőle, biztos nem tegnap volt már 28 éves. Undok vagyok, bocs de te mondtad nem én.

A helyesírásról annyit hogy a csoportom legjobbja voltam a fősulin még a tanár is kiemelt, de ez mellékes. A vesszőket valóban leszarom, az igekötős igék írása nekem legalább megy, nem úgy mint sokaknak. Igen, nagyképű is vagyok mint látszik.

2014. aug. 23. 23:19
 56/82 anonim ***** válasza:
89%

4 év múlva leszek, kedvesem. :)

Node, ha ilyen intelligensen megosztottad velünk, hogy a vesszőket leszarom, akkor mégis hogy lehetne kiváló a helyesírásod? A vessző is egy irásjel, és a hiánya bizony hiba. Ezt egy ilyen intelligens ember bizonyosan tudja. :) Na meg, egyelőre még nem te határozod ám meg a magyar nyelvtan szabályairól, bármennyire intelligens is vagy...

2014. aug. 23. 23:30
 57/82 anonim ***** válasza:
Jav.: leszarod + szabályait
2014. aug. 23. 23:32
 58/82 anonim ***** válasza:
91%

Na, csak a szokásos!

Idejön valami okoskodó, hogy fényezze magát, meg hogy nem talál magához méltó partnert.

Aztán nem tetszenek neki a kommentek, felháborodik, kikel magából, pocskondiáz, szerinte itt mindenki hülye (csak ő a kisautó), lesza.rja a válaszokat, és különben is csak irigyek rá azért írják ezt.

De ha ezt mind tudja a hatalmas intelligenciájával, akkor minek tesz fel ide kérdést?

Tipikus...

2014. aug. 23. 23:32
 59/82 A kérdező kommentje:

Rég nem erről van már szó de nem is számít.Nem fogok leállni senkivel anyázni meg egyebek.De ha itt tartunk,nem vagyok a kedvesed. Leszarom hogy hány éves vagy, tényleg. Örülj neki, lesz ez még így se. A kiváló helyesírásomat meg másra szoktam tartogatni elhiheted, intelligens emberekkel való levelezéskor. Tudod, akiknek tényleg számít :)

59-es

mivel nem a kérdésemre feleltek és kiforgatták a szavaimat persze hogy felháborodok. Kb ötször írtam le. De biztos neked sem szövegértés volt a jeled az oviban.

És az is biztos hogy nálad értelmesebb vagyok.

Komolyan megnézném élőben itt némelyik válaszolót, biztos mind a Harvardról jött.

2014. aug. 24. 00:00
 60/82 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy nem az írón van a hangsúly, csak példaként hoztad fel. De írtad, hogy mikor a beszélgetőpartnered visszakérdezett "ki az", illetve megkérdezte, hogy Erdélyben laknak e rokonaid, azon mi nem tetszett neked, hogy azt gondold, esélytelen, hogy ebből egy beszélgetés kerekedjen ki? Mi volt a gondod a kérdésekkel? Az jobban tetszett volna, ha azt a következtetést vonja le, hogy azért utaztad be Erdélyt, mert érdekel a kultúrája, történelme? Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy ő másra gondolt, visszakérdezett, megvolt az érdeklődése feléd. Nem szabad ilyen hamar, egy kérdés alapján leírnod a másikat vagy esélytelennek gondolnod azt, hogy ebből egy jó beszélgetés kisülhet. Ez szerintem már túlzás. neked is jobban kell nyitnod és több esélyt hagynod a másiknak, megvárni, hogy kibontakozzon egy beszélgetés- mindjárt az elején ne írd le teljesen, főleg úgy, hogy egy normális kérdést tett fel. Oké, persze, legyenek elvárásaid, de azért magadba is nézz, lehet hogy te is hibáztál bizonyos dolgokban, lehet elhamarkodottan ítélkeztél. Nem szabad csak a hibát látni a másikban, mert tényleg azt veszed majd észre, hogy túl sokáig keresgéltél. És ezt mind nem támadásnak szánom, teljesen normális hangvételbe igyekeztem leírni a véleményem. De tanács, hogy ne csak a hibát lásd a másikban és nézz magadba is, lehet te sem vagy annyira hibátlan.
2014. aug. 24. 00:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!