Pancsa999 kérdése:
Szerintetek normális az ha "nyitott" kapcsolatban él az ember, és amíg van egy barátja/barátnője addig máshoz is. Hm. Vonzódik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 16:11
1/8 anonim válasza:
Én nem tudnék nyitott kapcsolatban élni, mert csak olyan emberrel vagyok együtt, akit szeretek és az alatt az idő alatt nincs szükségem másra. Azt meg végképp nem tudnám elviselni, ha a párom más nőkhöz vonzódna, vagy akár le is feküdne velük. (20 L)
2/8 anonim válasza:
Volt már erről kérdés, jó nagy viták kerekedtek. :)
Én személy szerint nem tudnék nyitott kapcsolatban élni, elképzelni sem tudom, hogy mással is szexeljek vagy bármi, ha közben szerelmes vagyok a páromba. És azt sem bírnám lelkileg, hogy ő más nőkkel csinálja.
Ettől függetlenül, ha valakinek ez tényleg megy, elfogadom. Nem tisztem megmondani h normális-e vagy nem, ha neki így jó.
3/8 anonim válasza:
Nyitott kapcsolatban nyilván normális, ha máshoz is vonzódik az illető. (Nem nyitottban is normális, csak ott illik ellenállni a késztetésnek.)
4/8 anonim válasza:
Ha mindkét félnek VALÓBAN megfelel ez az állapot, akkor addig normális. Mindenesetre keveseknek működik hosszú távon.
5/8 anonim válasza:
Én most pont ilyen nyitott jellegűben vagyok. :) A kvázi "páromnak" van nője, neki ez igy jó.. összejárunk, csalja velem a nőjét, én is azt csinálok amit akarok, nincsennek kötelességek!!
L/24
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem normális,mert egy kapcsolat két ember között történik.Ha tud a dologról a másik fél,sőt,mind a két fél "Hm.Vonzódik" egy másik személyhez,és ezt el is fogadják,akkor végülis rendben,mindenki szíve joga szerint él.De ha nem tudja másik fél,akkor ezt bizony nem nyitott kapcsolatnak,hanem megcsalásnak hívják.
7/8 anonim válasza:
24 éves lány, a párod másik nője tud rólad? Mert ha nem, akkor rossz hírem van: te nem nyitott kapcsolatban élsz, hanem lotyó vagy. Bocs :)
8/8 anonim válasza:
Miért ne, ha minden résztvevőnek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!