Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy az elváráso...

Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?

Figyelt kérdés

Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.

Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.

28/L

2014. aug. 23. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
93%

"És az is biztos hogy nálad értelmesebb vagyok."

Az biztos. Ez nem is kétséges. Pláne így, hogy Te ezt megállapítottad 3 mondatból a neten kerseztül. Ügyes. :DD

2014. aug. 24. 00:36
 62/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, eddig magamban védtelek, de mi az, hogy a helyesírásodat másra tartogatod? Aki tud helyesen írni, az nem felejti el a környezettől függően.

Talán én vagyok túlzottan nyelvtannáci, de ha az intelligenciával kapcsolatban nyilatkozol, érdemes lenne - most mondjam azt, hogy figyelmet fordítani a helyesírásra? Akinek hibátlan a helyesírása, annak nem kell erre külön figyelni, az olyan, mint a járás vagy a lélegzés.

2014. aug. 24. 01:07
 63/82 anonim ***** válasza:
89%

Én olvastam az Angyalok és Démonokat és a Da Vinci kódot, valamint én is jártam már Erdélyben.

örülök neki, hogy akkor ezek szerint nem vagyok hülye. :D

2014. aug. 24. 01:07
 64/82 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem tudnám a kérdezőről, hogy nő, akkor egyből kitalálnám.
2014. aug. 24. 01:13
 65/82 anonim ***** válasza:
89%

"A vesszőket valóban leszarom"

Hmmm... hmmm...

A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.

A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.

Nézd, kérdező, nekem lövésem nem volt, ki az a don Brown. De nem hinném, hogy ez alapján kellene megítélni valakinek az intelligenciáját. Főleg úgy, hogy a megnyilvánulásaid alapján - hogy is mondjam - téged sem feltétlenül sorolnálak azon közé a hölgyek közé, akiket az eszükért szeretnek.

2014. aug. 24. 02:12
 66/82 anonim ***** válasza:
87%
66 ne gyere nő ellenes dumával csak mert a kérdező éppenségel egy mai tipikus életképteln beképzelt idóta aki történetesen nő nemű
2014. aug. 24. 02:14
 67/82 anonim ***** válasza:

Jókat mosolyogtam egyes válaszokon, a kérdezőn meg pláne.

Kár, hogy nem hoztam kaját az olvasgatás mellé, pedig jó kis esti (éjszakai) program volt.

2014. aug. 24. 02:17
 68/82 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező tudod mikor vagy te 28 éves, max 18. Mint egy durcás kislány, megsértődik a válaszokon, les.zarja a helyesírást, meg nem érdekli, mindenkit bolondnak meg tuskónak néz, csak ő a meg nem értett intelligens. Az oldal is egy nagy rakás sz.ar ahova csak irigyek járnak, mert nem tetszenek neki a válaszok. Na persze.
2014. aug. 24. 05:33
 69/82 anonim ***** válasza:
100%

Drága Kérdező!

Én is intelligens nőnek tartom magam, és csak pillázok a kommentjeiden.

Egy okos, értelmes, intelligens nő vagy férfi), egyrészt tud kulturált módon kezelni egy vitát, másrészt hajlandó arra, hogy magába nézzen, esetleg beismerje, hogy tévedett.

Ezek rólad sajnos nem mondhatóak el. Alpári stílusban mentél neki embereknek egy névtelen fórumon, miközben fröcsögve bizonygattad, mekkora észlény vagy. S hogy ezek után még hozzátetted, hogy lesz*rod a helyesírást, az végképp elárulta, mi a probléma.

Nem nagy elvárás, hogy intelligens emberrel szeretnél összejönni. A baj az, hogy te nem vagy az, ezért nem találod a párod. Nem fogod belátni, pont ezért, úgyhogy csak annyit tudok tanácsolni, továbbra is keresgélj, ismerkedj, valaki majd elhiteti veled, hogy hozzád hasonlóan mennyire intelligens, és tökéletesen el lesztek a kis tudatlan világotokban. Sok boldogságot!

2014. aug. 24. 05:38
 70/82 anonim ***** válasza:
37%

Nem olvastam a válaszokat, mert ki tudnak borítani a tinik, legyen vége a nyári szünetnek. Nem nagy elvárás, szerintem azoknak mondják ezt, akik maguk nem tudnak annyit nyújtani.

Annyit vegyél ki a kapcsolatodból, amit bele is tudsz tenni. Ha te okos vagy, diplomás vagy, olvasol, akkor a másik szájában se világítson a Negró, teljesen jogos elvárás.

És 28 évesen nem vagy öreg, ugyanmár, a legjobb partiktól ilyenkor válnak el az értéktelen, buta nők!:)

Dan Brownt meg ne olvass, mert el fog sorvadni az agyad!:))

27N

2014. aug. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!