Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?
Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.
Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.
28/L
Nem, nem nagy az elvárásod. De nem értem a valós kérdést. Ki mondta, hogy nagy elvárás? És most tulajdonképpen dicsekszel vagy panaszkodsz?
24-L
sajnálom ha dicsekvésnek jött le mert nem az. nyilván akkor nem írtam volna ki a kérdést.
Nem találtam eddig ilyen srácot, ennyi a történet.
komolyan nem hiszem el hogy ezen kell fennakadni hogy Dan Brownt hoztam fel példának.bárkit írhattam volna.
de úgy látom az is baj hogy voltam Erdélyben...
alapvetően a tájokozottságot, a nyitottságot hiányolom sokakban.
de kekeckedés az marhára megy, úgy tűnik.
köszönöm a választ akinek sikerült felfogni a kérdés lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!