Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy az elváráso...

Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?

Figyelt kérdés

Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.

Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.

28/L

2014. aug. 23. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
86%

Van egy mondás... "A hülye azzal is dicsekszik amije nincs, az okos még azt is letagadja amije van"

Szóval lehet hogy körülötted is vannak intelligens, kedves emberek... csak nem veszed őket észre, mivel nem olyan "beképzeltek" mint egyesek... Egyszerűen próbáld meg megismerni a másikat, elég hamar ki lehet ismerni az embereket... [Feltéve hogy nem szociopata :)]

Illetve soha ne ítélj első találkozásra... rengeteg olyan emberrel találkoztam én is akik meglepetésemre sokkal intelligensebbek voltak mint azt elsőre gondoltam volna... Persze ez fordítva is igaz... a nagyon hülye embereknek van egy tipikus bamba tekintetük... de ez lehet csak az én fikcióm már.

Ismerkedj, és egyszer csak összejön! :)

2014. aug. 23. 18:40
 12/82 A kérdező kommentje:

hát a munkahelyem is minden, csak nem alkalmas hely az ismerkedésre.

de több kollégámtól megkaptam, hogy "Te túl intelligens vagy ahhoz hogy itt dolgozz"

ha ez nagyképűen jön le, sajnálom. nem annak szánom. Tul.képpen ezzel vissza is kanyarodhatunk a kérdésemhez.

2014. aug. 23. 18:44
 13/82 Andi80018 ***** válasza:
95%
Hát, speciel én nem vagyok pali, viszont fogalmam sincs, ki az a Dan Brown, és Erdély sem érdekel különösképpen. Tehát nem biztos, hogy hülyék azok a pasik, akiknek erről beszéltél, csupán pont nem érdeklik. :-) Pl. ha egy pasi testépítő, és ezekről kérdezget, ő is mondhatja, hogy buta vagy, mert nem tudsz válaszolni abban a témában. Olyat kell keresni, aki hasonló érdeklődésű, mint te. Ennyi a lényeg.
2014. aug. 23. 18:46
 14/82 A kérdező kommentje:

utolsó, köszi. pontosan ennyi a lényeg.

igazad van, elég ránézni sokakra és látszik hogy sötét mint az éjszaka. az okos meg elbújik, de így nehéz megtalálni.

2014. aug. 23. 18:48
 15/82 anonim ***** válasza:
89%

Dan Brown és az intelligencia meg mélység :DDDDDDDD

Ember, egy ponyvaíróról beszélsz :DDDD

2014. aug. 23. 18:48
 16/82 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem nagyképű az én szememben... Én bár még diák vagyok, [17/f] a nyáron végig dolgoztam... szinte elborzadtam az emberek butaságán, az együgyűség határtalan... [egy gyár féleségben dolgoztam].

Mindenki mindenkit ócsáról, de nem tudja miért... aztán jönnek a hülyék akik azt mondják mennyire okosak, a végén pedig felsülnek... de általában még ez se bántja őket mert túl hülyék hozzá hogy megértésék ha meg lettek sértve.

Hogy idézzek még egy híred mondást: "Okos legyél, HÜLYE SOK VAN"... és megint itt vagyunk... SOK... szóval ne lepődj meg ha döntő többségben velük találkozol... elvégre az okosabb embereknek is meg kell élniük valakikből ;)

2014. aug. 23. 18:49
 17/82 A kérdező kommentje:

a 11-es válaszolónak szólt az előző.

Andi80018:

És ha azt mondom Ken Follett?vagy Stephen King?

Dan Brown meg elég felkapott volt, még a vízcsapból is ő folyt, én nem hangoztatnám hogy fogalmam sincs kicsoda. De ízlések és pofonok

2014. aug. 23. 18:51
 18/82 anonim ***** válasza:
71%
Dan Brown aztán magasröptű....
2014. aug. 23. 18:51
 19/82 anonim ***** válasza:
95%
Hadd találjam ki, ezt kétbites prolik mondták neked? :) Nem magasak az elvárásaid, hanem normálisak (-nak kéne lennie) egy információs társadalomban.
2014. aug. 23. 18:52
 20/82 anonim ***** válasza:
95%

Azt a mondást se felejtsétek, hogy a férfiak olyanok mint a közvécék: amelyik nem foglalt az le van sz.rva :P

Amúgy én is azt javaslom, hogy légy nyitott és ismerkedj, és ne hangoztasd azt, hogy Te meg intelligens vagy. Én is annak tartom egyébként magam, de még sehol nem hangoztattam. Tény, hogy nem állnék le buta, oktondi férfiakkal, de azért nem nézek le senkit és nem dicsekszek.

Láttam már egyetemet végzettet hülyét és középiskolát végzett intelligens embert, úgyhogy ez(sem) nem mérvadó...

2014. aug. 23. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!