Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy az elváráso...

Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?

Figyelt kérdés

Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.

Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.

28/L

2014. aug. 23. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
42%

Értem a problémàd kérdezõ, de itt gyakorin ne erõlködj, nagyrészt a butàbbik fajta van jelen ,hisz làthatod.

Ajànlok egy könyvet amely Juszt Làszlò-Zeley Làszlò mûsorvezetõk adàsai alapjàn készült, A nyugtalan értelem cìmmel. Komolyan.

Megérted majd a tudati szintek mivoltàt, azét is ami itt túlnyomò részt jelen van és segìt elfogadni, együttélni velük.

Ui.: Az elvàràsod nem nagy, magadhoz mérve, a többséghez mérve pedig az.

A gond ott kezdõdik, hogy sok ilyen ember van, de õket se diszkòba se kocsmàba,moziba, a mekdönciben szòval ilyen helyeken nem talàlod meg.

És pont ez a baj...nem lehet észrevenni csak úgy, mert a hülye okoskodik a mai vilàgban.

2014. aug. 23. 19:43
 32/82 A kérdező kommentje:

31.

a szimpatikus ellentéte az antipatikus. kedves nagyvilági, olvasott üzletember.

1.sajnos felidegelt ez a sok csökött agyú, de ezért is köszöntem el.

2. sok helyen megfordultam már én is, de ezt hagyjuk mert felőlem az Antarktiszon is járhattál, akkor sem ülnék le veled egy kávéra.

3.mondhatsz rám sok mindent akár azt is hogy hisztis, de hogy buta azt nem.

2014. aug. 23. 19:52
 33/82 anonim ***** válasza:
86%

"IDIÓTA KÖTÖZKÖDŐ BARMOK"

Már ne is haragudj, de Te mondod magad intelligensnek, aki nem tud uralkodniaz indulatain egy névtelen fórumon, ha vadidegenek felidegesíteik?

"képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka"

Én még nem voltam Erdélyben, biztos úgy néznék Rád, mint egy birka.

Viszont én meg bejártam Afganisztánt, gondolom ehhez meg Te nem tudnál hozzászagolni, de ettől még nem gondolnálak sekélyesnek, se olyannak, akit nem érdekelnek a világ dolgai.

2014. aug. 23. 20:13
 34/82 anonim ***** válasza:
65%
Istenem, ide aztán tényleg csak kötözködni járnak az emberek. Nálam, és azt hiszem a kérdezőnél is, az az intelligens ember, aki ha megemlítem, hogy szeretek olvasni, és épp mit olvastam, akkor nem néz rám mint a birka, hogy "te tudsz olvasni????" hanem megkérdezi, hogy igen? és milyen volt? ebből indul ki egy beszélgetés! Vagy amikor elmesélem, hogy voltam Erdélyben kirándulni, akkor ne az jöjjön válaszként, hogy miért? csak nem ott vannak rokonok? Hanem kérdezzen rá. Egy intelligens embernek ugyanis nem csak az érdekes és fontos amit ő szeret, hanem érdeklődik a világ dolgai iránt. És ha egy olyan emberrel kerül össze, akinek más oldalakról van tapasztalata, akkor meghallgatja, esetleg még el is tud beszélgetni az adott témáról.
2014. aug. 23. 20:21
 35/82 anonim ***** válasza:
82%

35. Ez mind szép és jó, csakhogy a kérdésben ez nem így hangzott el!

"pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet"...ne nézzen rám úgy mint egy birka"

Én meg azt válaszolnám rá, hogy NEM olvastam.

Sőt, nem is tudok róla nagyon sokat, mert EZ nem érdekel, de más igen.

Akkor én most ettől kevésbé tájékozott meg intelligens vagyok, mert nem olvastam azt, amit ő?

2014. aug. 23. 20:37
 36/82 A kérdező kommentje:

köszi. ugye hogy nem volt nehéz megérteni a kérdésemet?:)

igen, megemlítettem Erdélyt és mi volt? "kihez mész?" mondom senkihez csak utazni. "ott élnek rokonaid?"

mintha csak akkor lehetne odautazni ha rokon van. sokaknak tényleg van, de ez megint más kérdés.

vagy említettem hogy tök jó volt a legutóbbi Dan Brown könyv amit olvastam és a válasz "az ki?" eleve esély sincs arra hogy ebből kiinduljon egy jó beszélgetés.

Ez volt a problémám, nem az hogy valaki olvas e Brownt vagy nem. Hanem hogy a tegnapi vacsorán kívül nem tudunk másról beszélgetni.Másnak lehet hogy ennyi elég, nekem nem.

Itt meg elmondtak minden hülyének, kiforgatták a mondataimat, hogy tucatkönyvet olvasok és én vagyok a buta, sekélyes. Ha nekem mondja valaki hogy mit olvasott, még ha az egy képregény is, nem lefikázom hanem megkérdezem hogy jó volt e. de sokaknak az utolsó dolog amit olvastak egy sms-volt.

de biztos bennem van a hiba, igen.

2014. aug. 23. 20:40
 37/82 A kérdező kommentje:

36:

hányszor írjam még le basszus?

a PL az senkinek nem jelentett semmit? általános iskola alsó tagozat. PÉLDÁnak írtam, nem feltételnek hogy aki nem ismeri az hülye...

Istenem, tényleg hanyagolom ezt az oldalt mert ugyanolyan

hulladék a színvonal mint volt.

2014. aug. 23. 20:44
 38/82 anonim ***** válasza:
39%

"Hanem kérdezzen rá. Egy intelligens embernek ugyanis nem csak az érdekes és fontos amit ő szeret, hanem érdeklődik a világ dolgai iránt. És ha egy olyan emberrel kerül össze, akinek más oldalakról van tapasztalata, akkor meghallgatja, esetleg még el is tud beszélgetni az adott témáról."

Azért elájulni ugye nem kötelező?

2014. aug. 23. 20:50
 39/82 anonim ***** válasza:
96%

Jó, akkor ez csak egy példa. Lehetne bármi más. De még mindig nem értem mi köze az intelligenciának ahhoz, hogy valaki olvasta-e azt a könyvet, amit Te?

Vagy máskor értelmesebben is megfogalmazhatnád a kérdésed, ha arra akartál kilyukadni, hogy az illető legyen kommunikatív, érdeklődő a másik iránt. (Jelzem, amúgy ennek sincs közvetlen köze az intelligenciához).

2014. aug. 23. 20:50
 40/82 anonim ***** válasza:
81%
Ismerek olyan embert aki nem okos, de hatalmas dumagép, vele aztán lehet beszélgetni mindenről. Na ő kell akkor Neked. :D
2014. aug. 23. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!