Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy az elváráso...

Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens? Akivel el tudok beszélgetni mélyebb dolgokról is, aki nyitott a világra, nem sekélyes?

Figyelt kérdés

Nem okostojásokról van szó, én sem vagyok az, csak ha pl azt kérdezem hogy olvastál már Dan Brown-könyvet, vagy hogy képzeld bejártam Erdélyt, akkor ne nézzem rám úgy mint egy birka.

Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai.

28/L

2014. aug. 23. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
83%

"PÉLDÁNAK HOZTAM FEL AZ EMLÍTETT ÍRÓKAT, NEM EZ ALAPJÁN ÍTÉLEK HOGY KI MIT OLVAS HANEM HOGY FINGJUK SINCS RÓLA HOGY KICSODÁK"

Nincs fogalmuk egy divat íróról azért hülyék szerinted? Még ha Petőfiről vagy Adyról nem halottak volna azt mondom oké de egy pár évre felkapott valakiről akiről 10 év múlva te magad sem tudod mit olvastál ostobaság ítélkezni.

2014. aug. 23. 20:57
 42/82 anonim ***** válasza:
78%
Az a te bajod, kérdező, hogy már 28 éves vagy, és még nincs pasid. Persze, betudhatod ezt a nagy eszednek is....de itt a többség nem ezen a véleményen van.
2014. aug. 23. 20:58
 43/82 anonim ***** válasza:
76%

Szia, lövésem sincs, ki az a Don Brown, de szívesen elbeszélgetek veled az aszinkron motorokról és az android operációs rendszerekről.

De csak akkor ismerkedem, ha intelligens vagy, a buta lányok valahogy nem jönnek be.

2014. aug. 23. 21:14
 44/82 anonim válasza:
72%
A primitív ember nem tudja, hogy primitív, mert primitív.
2014. aug. 23. 21:24
 45/82 A kérdező kommentje:

43-as de megnézném hogy élőben is hogy ekkora nagy e a szád...vagy hogy házas vagy e egyáltalán.

téged is meg többség véleményét is úgy sz.rom le ahogy vagytok. amire kíváncsi voltam, megkaptam a kevés normálistól akik hébe-hóba előfordulnak itt.

2014. aug. 23. 21:41
 46/82 anonim ***** válasza:
96%

"gen, megemlítettem Erdélyt és mi volt? "kihez mész?" mondom senkihez csak utazni. "ott élnek rokonaid?"

mintha csak akkor lehetne odautazni ha rokon van. sokaknak tényleg van, de ez megint más kérdés."

Itt te voltál a bunkó és a beszűkült. A beszélgetőpartnered érdeklődést mutatott irántad, és próbált kérdéseket feltenni az utazásoddal kapcsolatban. Válaszolhattál volna neki értelmesen is, ha kicsit normálisabb lennél, de ugye...

"vagy említettem hogy tök jó volt a legutóbbi Dan Brown könyv amit olvastam és a válasz "az ki?" eleve esély sincs arra hogy ebből kiinduljon egy jó beszélgetés. "

És ha én most megemlítem neked, hogy mennyire tetszettek Strindberg drámái, arra gondolom te is megkérdeznéd, hogy az ki? Most akkor nézzelek hülyének, mert nem ismered a modern svéd drámaírás egyik világszerte híres alakját? Nem kérlek, ha megkérdeznéd ki az, elmondanám ki az, és miket írt. Ebből már kiindulhatna egy beszélgetés. Ha te a másik ember lenézése helyett azt válaszoltad volna, hogy "Dan Brown egy összeesküvés elméletekkel foglalkozó ponyvaregény író, írt bestsellert is", arra esetleg reagálhatott volna valamit a másik is (pl. "én is olvasok bestsellereket/nem olvasok ilyen jellegű könyveket, de szívesen nézek thrillereket", stb. )...

2014. aug. 23. 21:53
 47/82 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom hogy a kommunikáció kétoldalú dolog,ha nem olvasott Dan Brownt,felvilágosíthattad volna és/vagy visszakérdezel h ő mit olvas,ugyanez az utazással.Ha más nem tud érdemben hozzátenni a te élményeidhez,lehet érdekes a beszélgetés az övéiről.És akkor nem puffogsz itt nekünk intelligenciáról,kötözködésről fölöslegesen.
2014. aug. 23. 22:01
 48/82 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg olyan nagy az elvárásom hogy olyannal szeretnék összejönni aki intelligens?"

Nem nagyok az elvárásaid. A kérdés viszont úgy hangzik, mintha valakit meg kellene győznöd, hogy neked intelligens pasi kell. Feleslegesen pörögsz a témán, ha okos pasi kell válassz azt.

De az olvasottság/nyitottság meg az intelligencia nem ugyanaz. A férjem nem olvasott se Dan Brown-t, se Ken Folett-et, se Coelhot, se Arthur Phillips-et, mégis egy hihetetlenül okos, intelligens férfi.

És állandóan meg akar magyarázni minden műszaki dolgot pedig ennyi év alatt már tudhatná, hogy nem értem, és nem is érdekel. Akkor az ő szemében meg én vagyok buta??

Nem biztos, hogy mindenki hülye, csak mert más az érdeklődési köre.

"Egyszerűen nem bírok túllépni azon ha valaki buta és nem érdeklik a világ dolgai."

Pedig tanulj meg túllépni rajta, mert csak magadat stresszeled. A hülyéket kerüld el és kész, ők úgy érzik jól magukat, te meg kulturálódj, és ne keresd a társaságukat.

2014. aug. 23. 22:20
 49/82 anonim ***** válasza:
100%

Pl a férjem munkatársa szerintem intelligens fiú, 2 éve volt Erdélyben, és tavaly minket is elvitt, tehát együtt mentünk, és olyan dolgokat mondott, mutatott, amiről nem is hallottam, szégyen-nem szégyen, nekem pl. fogalmam sem volt ki volt Orbán Balázs. És ők raktárban dolgoznak.

Nem nagy elvárás, de talán túlzás, hogy még nem találkoztál ilyen fiúval, akkor lehet, hogy rossz helyen keresgélsz.

2014. aug. 23. 22:34
 50/82 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem túl magasra teszed a lécet még Dan Brown-nal is, ott kéne kezdeni, hogy kötelező olvasmányon kívül olvasott-e könyvet, amiben nem voltak képek.
2014. aug. 23. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!