Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy pár nyitott kapcsolatban él? Lehet ezt egy életen át tartani?

Figyelt kérdés

2013. jún. 10. 18:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az, hogy a másik partnert is tessék róla tájékoztatni..amúgy szerintem nem működik egy életen át, de nem ismerem az összes embert a földön. Nálam nem működne, de másnál ki tudja..
2013. jún. 10. 18:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten azonosan gondolkodnak a kérdésről, tehát nincs az egyik fél belekényszerítve ebbe, akkor semleges véleménnyel vagyok róla, nem az én dolgom. Én elképzelhetetlennek tartom a saját kapcsolatomban, teljesen idegen tőlem, szerencsére a férjemnek is... Hogy működhet-e? Biztos van rá példa, de én ahány ilyennel találkoztam az ismerőseim között, ott mindig az lett a vége, hogy az egyik lelépett egy bizonyos harmadikkal, szóval általában nem vált be...
2013. jún. 10. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy életen át biztosan nem működne, ha egy párnak már gyerekei vannak, nem hiszem, hogy elfogadják hogy mással is együtt legyen a párjuk.

Én egy percig sem bírnám

2013. jún. 10. 18:26
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy az ő dolguk. Én nem élnék benne, mint ahogy egy olyan párkapcsolatban sem, ahol a háztartásbeliként a férjemre lennék utalva, csak a játszótér-konyha-hálószoba szentháromságában mozoghatok, de mindenkinek más a jó.
2013. jún. 10. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem hogy ilyen emberek miért vannak kapcsolatba ?
2013. jún. 10. 18:35
 6/21 anonim válasza:
100%
Miért kérdezed? :-)
2013. jún. 10. 18:45
 7/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

én most életemben először 27 évesen belekerültem egy ilyen nyitott kapcsolatba és eddig működik... engem nem zavar ha a párom más nőkkel van, teljesen el tudok vonatkoztatni, de mostanában elkezdtem azon gondolkozni, ha én mással lennék, az neki hogy esne. a kapcsolatunk elején és azóta is mondja h őt nem zavarná, de valahol bennem van az is, h még nem élte át, úgyh nem tudhatja hogy érezné magát akkor ha én is együtt lennék valaki mással is... kicsit rossz lenne, nem szeretnék neki fájdalmat okozni, mert nagyon szeretem. egyébként azért döntöttünk a nyitott kapcsolat mellett, mert mindkettőnkben erős a függetlenség, a szabadság iránti vágy, és megbeszéltük, ha adódna olyan helyzet, h szívesen összebújnánk mással is, akkor tegyük meg nyugodtan, ne feszélyezzük magunkat a másik miatt, mert a szeretetünk egymás iránt feltétel nélküli.

2013. jún. 10. 18:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szépen "becsomagoltad" a félrek.félést!!
2013. jún. 10. 18:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha mindketőjüknek elfogadható ez a felállás, miért is ne... És hát elvben miért ne lehetne akár életen át is, bár ha az ember kellően hosszú életű, pl. 80 évesen már kétlem, hogy a másik nemmel való alkalmi kapcsolatokat hajszolná...
2013. jún. 10. 18:54
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Szóval neki szabad utat adtál a dugásra, te meg nem is tennéd meg mert szereted. Ez aztán a szolgalelkűség. :P
2013. jún. 10. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!