Mi a véleményetek arról, ha egy pár nyitott kapcsolatban él? Lehet ezt egy életen át tartani?
Szerintem ez csak bizonyos pontig működhet.
Az egy dolog, hogy mondjuk erről ugyanolyan a gondolkodásmódjuk, de amint az egyik elkezd többre vágyni, pl. gyerekek vagy valami, ez már szerintem nem tud működőképes lenni.
Szóval egy darabig működhet az azonos értékrendűeknél, de hosszú távon nagyon nagyon ritka.
:) aranyosak vagytok
igen, nehéz rendesen átadni azt h mi van bennem...
annyit mindenképpen megtudtam magamról eddigi életem során, h egy zárt párkapcsolatba előbb halnék bele mint bármi másba. én egy ilyen ember vagyok. nem akarok feltétlenül mással csókolózni, szexelni, de a lehetőséget sem tudom kizárni, h egyszer majd megteszem... jobb ezt előre tisztázni, mert nem szívesen jönnék össze egy monogám típusú fiúval akinek lépten nyomon össze kéne törnöm a szívét, hogy nekem is jó lehessen
Fejet hajtottál saját magad megalázása előtt. Gratulálok.
Nem lenne hozzá undorom, hogy megcsókoljam a páromat, amikor ő félórával ezelőtt még egy másik nőt csókolt.
őszintén? régebben még a gondolata is elborzasztott.
most sem csinálnám. de nem ítélem el. viszont gyerek mellett szerintem elég necces.
sokkal többre tartom, mintha valaki csalja a másikat!
nagyon függ a kapcsolat jellegétől és a felek érzelmi szükségleteitől.
szerintem addig oké, amig biztosak mindketten abban, hogy nem hagyja el őket a másik. viszont ha elkezdenek eltávolodni, és éppen van valaki, aki jobban megérti őket és még le is feküdhetnek vele, akkor könnyen a kapcsolat végét jelentheti.
szerintem a párkapcsolat célja a meghittség, a biztonság adása, ami egy nyitott kapcsolatban nincs meg, mert folyton ott van, hogy most éppen mással van a kedvesem, akire lehet hogy éppen most lenne szükségem.
szerintem azoknál a pároknál járható úgy, akik még élvezni akarják az életet, egymással és egymás nélül is jó nekik, de egymással egy kicsit jobb, ezért elszórakoznak együtt, beszélgetnek, barátok, eljárkálnak helyekre, és közben másokkal is ismerkednek. egy házasságnál ahol gyerekek is vannak nem jó döntés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!