Ha úgy érzem, hogy én az utolsó vagyok a párom életében, az az én hibám, vagy az övé?
Van egy kislánya, és oké, az természetes, hogy neki a gyereke az első. Nem is lennék vele, ha nem így gondolná.
De az nagyon fáj, hogy úgy érzem, az exfeleségét mindenben fölém helyezi, csak mert ő a gyereke anyja. Szült neki egy gyereket, rendben, de attól még nem lesz automatikusan jó ember, nem kell piedesztálra emelni.
A párom állítja, hogy ez nem így van, hogy neki (persze a gyereke után) én vagyok a legfontosabb, nem pedig az exneje. De én ezt nagyon nem így érzem, és állandóan emiatt veszekszünk.
Tudom, hogy ennyiből ezt nem lehet megállapítani, de mégis, úgy általánosságban, kinek a hibája ez? Ha én valamiért ezt érzem, akkor neki csak kellett tenni ezért, nem? Bocsánat, ha hülyeségnek tűnik a kérdés, meg én is idiótának tűnök, de tegnap is egész éjjel veszekedtünk, és most nem tudom ennél érthetőbben megfogalmazni a lényeget. Remélem, így is érthető valamennyire.
Szerintem is a legjobb egy komoly beszélgetés.
Aki írta, hogy írd össze a sérelmeidet, az nagyon jó tanácsod adott. Rendesen papírra, tollal írd fel az összes apró cseprő bántást amit EZZEL kapcsolatban elszenvedtél, üljetek le megbeszélni, kérd, hogy egy darabig ne szakítson félbe. NE SÍRJ! Akkor csak megsajnál, és nem azt éred el amit szeretnél.
A végén pedig tisztázzátok a dolgot, de nagyon komoly hangnemben. Éreztesd vele, hogy ez most tényleg nagyon komoly.
Hajrá! :)
Turelem kell hozza, majd ha a gyerek nagyobb lesz vagy ha a ti kapcsolatotokat biztosabnak erzi es jobban megbizik benned talan valtozni fog.
A volt felesegevel sem egyik naprol a masikra alakult ki a tisztelet es a bizalom.
Az is igaz, hogy te mar soha nem leszel szamara az elso (barmennyire rossz is), az elso felesege az elso gyerekenek az anyja......
De ezt el kell fogadni, hisz mindezzel mar az elejen tisztaba voltal.
23as vagyok.én enm adnék neki több esélyt...
sőt ezek után rögtön pakoltam volna
"És minden ilyen veszekedésnek az a vége, hogy ordít velem, hogy milyen szemét vagyok, és fröcsög a szavaimból a gyűlölet az exneje iránt és szégyelljem magam."
Jól érzed jelenleg 3ik vagy,és nem leszel soha második.ha gyereket szülsz neki akkor lehetsz 4ik,mert e te gyereked is fontosabb lesz neki mint te.
Azt hogy te ezt elfogadod vagy sem a te dolgod.megváltozni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!