Miért utolsó szemétláda a férj, ha tizenkét év házasság után nem tud megbocsátani a feleségének egy félrelépést?
Mert ma az megbocsátható, ha egy nő csalja meg a férjét. Ha a férj csalja meg, az viszont nem.
Nagyon nőpárti a társadalom többsége.
Bár azt nem értem, ha ő csalt meg, akkor Te miért kérj bocsánatot?
Ne törődj a véleményekkel.
És miért hibáztál?
Meg ha látod, hogy ő is megbánta, akkor biztos akarja még ő is, én ezeket venném figyelembe.
Velem is volt hasonló, én se tudtam már rá úgy tekinteni, de mindig eszembe juttattam, hogy én voltam a hibás, amiért félrement.
Aki meg elfordul tőled ezért, az nem ismeri az egész történetet, és csak befolyásolni akar, lehet, rossz irányba.
Azt nem akarják, hogy még meg is dicsérd érte a feleséged?!
Nem értem a logikájukat.
Ez olyan, mintha a kizsákmányolt kérne elnézést a tolvajtól, mert miatta börtönbe került.
Nálunk is volt egy ilyen eset a családba, ott végül a férj engedett a külső nyomásnak, visszafogadta a feleségét, még együtt éltek további 5 évet, de a vége mégiscsak válás lett. Ha valami végleg eltört, felesleges az időhúzás.
Jól cselekedtél. Majd lenyugszik a háborgó tömeg, ez a Te életed.
"mindig eszembe juttattam, hogy én voltam a hibás"
Ne haragudj, de ez a legnagyobb baromság amit az ember gondolhat. A félrelépésért/megcsalásért MINDIG az a két ember a felelős aki megteszi. Ha egy kapcsolatban problémák vannak akkor azt meg kell beszélni, ha nem lehet akkor búcsút kell venni a másiktól és vége. A megcsalás nem opció. Olyan nincs, hogy Te vagy a hibás, azért mert a párod félrement. Ezzel csak azok takaróznak akik megcsalják a másikat. Tipikusan a tolvaj-áldozat szitu. Nehogy már te érezd magad rosszul emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!