Nem érzitek így karácsony utolsó napján, hogy túl nagy felhajtás volt az ünnepek miatt?
Nem, én azt érzem (de már 25-én is, mert számomra csak a 24-e az igazi ünnep), hogy nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen hamar elment. :(
Gyakorlatilag októbertől mindig a karácsonyt várom, készülök, izgulok... És annyira hamar elmegy!
Ilyenkor sírni van kedvem egész nap. :(
én nem hajtottam fel semmit.
nekem egy átlagos hét durvább, mint a karácsony előtti semmittevés. én nem készülök rá.
a legjobb meg az benne, hogy egyre világosabb van ezután.
Nem. Nem volt nagy felhajtás :)
Néhány hétig gondolkoztam az ajándékokon és utánajártam, de megérte, mert mind betalált, nagyon örültek neki. És ez nem csak karácsonyig tart, hiszen az ajándékokat továbbra is használják.
Nagytakarítás nem volt, flyladyzek, nincs kosz.
A kajából se csináltunk nagy ügyet: anya főzött halászlét, a húgom gyártott szaloncukrot, közösen főztünk egy kínai csirkés kaját, mára meg sült húst. Egyik se nagy ügy. Édesség nem volt, csak a szaloncukor, meg vettünk déligyümölcsöket.
Szerintem aki nem bírja a nagy készülődést, ne csinálja, ennyi :) Nálunk így bevált.
Mi nem zabalunk keveset vasarolok egy fajta sutit sutok.
24. en asztali gourmet egyszeru gyors zsurkenyer szoszok egy krumplisalata hozza.
dec 25 suti zserbo kaja maradekok.
dec 26 kozos nagy tengerparti seta es otthon gulyasleves maradek zserbo gyumolcsok.
Ajandekok:egymasnak semmi a gyerekek kozossen kapnak egy tarsast.Fa learazva ismerostol
Takaritas: szokasos heti takaritas
Stressz nincs nem is volt soha
koltekezes nincs
zabalas nem szokasunk
A karacsony a megvalto szuletesenek unnepe a lenyeg ez es hogy a csalad kozossen tolti ezt a ket -harom napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!