Van köztetek olyan, akinek nem vidámságban, boldogan a szerettei körében telnek az ünnepek?
Nálunk szerencsére nagyon jó volt a karácsony, annak ellenére, hogy anyám mindent elkövetett (szokás szerint), hogy tönkretegye... Már hetek óta hisztizik, depressziózik, mindenkivel összeveszik, öngyilkossággal fenyeget...
De végül nem is jött el hozzánk, úgyhogy nem rontotta el senkinek a kedvét.
Nekem be kellett jönnöm dolgozni reggel, de nincs semmi szal tanulok meg netezek.
Szívesen maradtam volna otthon.
ajánlom figyelmetekbe ezt a topicot is, mert kapcsolódik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__51..
#3 vagyok én mellesleg, nem másolom be ide is...
A rokonaimmal nem vagyunk jobban,idén összevesztem anyámmal...
Az első karácsonyom amit kizárólag kettesben töltök a férjemmel,anyám és rokonlátogatás nélkül.Őszintén nem is rossz.
Persze rossz,hogy anyámmal nem beszélek,de az mindennap rossz,mindegy,hogy karácsony van e.
Nagyon rosz karácsonyunk van. A párom még tegnap délelőtt butaság végett megsértődött, azóta nem szól senkihez sem a házban, nem étkezik velünk, a gyerekek ajándékait nem fogadta el, bevonult a szobába, magára csukta az ajtót....
reggel a köszönésüket sem fogadta....szóval, pocsék a hangulat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!