Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kibírni így reggel...

Hogy lehet kibírni így reggel 10 óráig?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, Karácsony alkalmából elmentetek a felettébb nem kedvelt anyósékhoz (most mindegy hogy van e vagy nincs). Ültök az asztalnál, rokonok is ott vannak, mindenki. Jókat esztek, beszélgettek. Neked már csak és kizárólag egy idegszálad maradt, unatkozol, fáradt vagy, ideges vagy, nyűgös vagy, reggel 10 órakor indultok haza. Hogy bírnád ki ezt a több mint fél napot? Kb. este 11-ig vagy tovább beszélgettek, utána mentek aludni, de igen ám, idegen helyen nem tudsz aludni (hiába mondtad, el kellett jönni). Nem bírod már a jópofizást, és nem bírod és nem bírod... Mit tennél?

2013. dec. 25. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én? Vagy belülnék a telefonommal a WC-re netezni pár órára vagy kicsit többet innék a kelleténél. Most épp babát várok, veszélyeztetett vagyok, így kibúvónak az "otthon maradtak a gyógyszereim, be kell venni" v a "hányingerem van, pihennem kellene" jó kifogásnak tűnik és nem kéne maradnom miatta.
2013. dec. 25. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Fáradtságra vagy rosszullétre hivatkozva félrevonulnék pihenni.
2013. dec. 25. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Rinyap ics@ vagy, nincs mit tenni.
2013. dec. 25. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Fejfájásra hivatkozva elmennék lepihenni és telóról neteznék :D
2013. dec. 25. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miből gondolja a 3. válaszoló hogy saját magamról írtam ki a kérdést... Mellesleg ha logikailag nézzük, és tényleg az én helyzetemet írtam volna le, akkor mi okom lenne panaszkodni? Hiszen van net... :D
2013. dec. 25. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha már ennyi nyűgöm van, akkor általában annak testi tünetei is vannak, pl. fáj a fejem, vagy fáradt vagyok. Ha az utolsó idegszálamon is érzem, hogy szakad, akkor bocsánatot kérek a vendégseregtől, elregélem, hogy nagyon fáj valamim és ledőlök egy kicsit. 2-3 órára tökéletes kibúvó, addig pedig próbálom összeszedni az energiámat a maradék időre. Azért 1-2 napot bármilyen borzasztó emberre is kibírnék idegösszeroppanás nélkül.:D
2013. dec. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!