Párom ma reggel elment az egyik ismerősünkhöz, nemrég odamentem de azt mondták, hogy onnan már régen elment. Most mit tegyek, hol keressem? Több betegsége is van.
Ennyi? Semmi többet nem árulsz el?
Ha olyan nagy beteg, akkor miért kószál egyedül?
Ha ahhoz elég egészséges volt, hogy reggel "elengedd", miért félsz attól, hogy nem talál haza?
Átérzem félelmed, rettegésed. Kocsival ment, kerékpárral, gyalog? Ha lakott helyeken járt, esetleg rosszul lett, akkor biztos beszállították az egészségügyi intézménybe. Érdemes felhívni a 112-t, ők talán tudnak felvilágosítást adni. Bejárhatjátok az ismerőseihez vezető utat, de lehet, hogy teljesen másfelé indult. Ha igazolvány van nála, akkor már értesítettek volna baj esetén.
Ebből okulj, hogy a telefon legyen ilyen esetben kész állapotban! Remélhetően még sötétedés előtt otthon lesz!
Majd írd meg mi volt.
Nem tudom én ilyenkor mit tennék, biztos elindulnék az ismerősék házától hazafele, szólnék akinek csak lehet, hogy segítsenek keresni és ha megvan hívjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!