Nem érzitek így karácsony utolsó napján, hogy túl nagy felhajtás volt az ünnepek miatt?
Figyelt kérdés
Számomra pillanatok alatt eltelt a karácsony. Ahhoz képest jó sok energiát kellett belefektetnem. Ajándékok, főzés, takarítás, vendégek stb. Amiben persze volt öröm is, de azért nagyon fárasztó volt a készülődés. Gyakorlatilag 2,5 nap miatt.2013. dec. 26. 18:34
13/13 anonim 

válasza:

Én nem csinálok felhajtást.
Azért sütök- főzök előre,mert folyamatos munkarendbe dolgozom,pl 24én is dolgoztam nappalra, 25 meg éjjeles voltam...:( Legyen otthon kaja,és ne éjjeles után kelljen főzöcskézni..
Vendégek nem jönnek, mi se megyünk...
Persze azért készülődök én is, ajándékok a szűk családnak, takarítás..stb..
De már nagyok a gyerekek,és a karácsony hangulata is elveszett....hiába a sok díszkivilágítás,karácsonyi zene az áruházakban már egy hónappal előtte.
nekem olyan erőltetett az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!