Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek egész nyárra egy...

Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok, az exférjemmel van egy 7 éves közös gyermekünk. Nyárra elvinnék nyaralni a barátnöjével. Én soknak tartom. Haza se tudják hozni, mert messze mennek

2014. ápr. 24. 09:59
 81/91 anonim ***** válasza:
65%
Elengedném. Félteném és hiányozna, de akkor is elengedném. Nem hiszem, hogy az utazás élményét arányba lehetne állítani anya hiányával, mert az két teljesen különböző dolog. Természetes, hogy hiányozna anya. De egy szerető otthonból érkező ennyi idős gyerek már tudja, hogy nem örökre kell elbúcsúznia. Viszont a mai online világban bármikor kapcsolatba kerülhetnek. Szeretgetni, meg ha nem is épp úgy, mint anya, de apa is tudja :-)
2014. ápr. 24. 16:30
 82/91 anonim válasza:
Előttem szólónak teljesen igaza van.
2014. ápr. 24. 16:36
 83/91 anonim ***** válasza:
61%
Én meme22-vel értek egyet. Ritka hogy valaki ennyire a szívemből szóljon.
2014. ápr. 24. 16:37
 84/91 anonim ***** válasza:
9%

koszaki: van olyan nő, akiből nem lesz rossz anyós? :-)

mielőtt mindenki lepontozna jelzem, hogy a jelenlévők persze mindig kivételek :-)

2014. ápr. 24. 16:38
 85/91 anonim ***** válasza:

attol, mert a kérdezö átgondolja, hogy elengedje e gyerekét 2,5 honapra Ausztráliába,- még nem láncolja magához.. a következtetést, hogy rossz anyos lesz, meg nem is értem..

de biztos mindenki rossz anyos lesz, aki átgondolna egy ilyen jellegü kérdést.

2014. ápr. 24. 16:53
 86/91 anonim ***** válasza:
100%

Koszaki, ahhoz képest, hogy legalább 50-60 éves vagy (láttam egy másik kérdést, ahol leírtad, 30 éves a lányod) roppant gyerekesen gondolkozol.

Nem akarja magához láncolni a gyereket, de minden épelméjű és gondos anyának dilemmát jelentene 2,5 hónapra, egy másik kontinensre küldeni a 7 éves KISGYEREKÉT.

Leírta, csupán néhány hetet ő is szeretne a fiúval eltölteni, netán ő is szeretné nyaralni vinni valahová. Tényleg ekkora bűn ez? Tapasztalatból mondom, hogy egy 7 évesnek igenis sok 2,5 hónap egy tejesen más országban, közegben, hiába fantasztikus hely. És nem feltétlenül az anya hiánya miatt elsősorban. Tudom, gyerekként többször voltam heteket távol itthonról és a vége felé elég rosszul éreztem magam. Jó, minden gyerek más, de akkor is. Bőven elég Ausztráliában anya nélkül 1-1,5 hónap (nem hét) egy 7 évesnek.

Nyugodtan skandáljátok, hogy szar szülő, meg szar anyós, ha ettől jobb nektek, de igazatok nem lesz.

2014. ápr. 24. 16:57
 87/91 anonim ***** válasza:

Nálunk pl első heten is ételnek a gyerekek, ami nem art nekik a tobb hónapos nyári szunet utan.... Ez az egyik.

A masik: mennyi az időeltolodas Ausztrália es Magyarország között? 7 ora átlagban? Az azt jelenti, hogy minimum 7 nap, mire a gyerek vis szállna a helyi időre.

Tehat a suliban nem sok hasznát vennék meg a hazautazas utan se.

2014. ápr. 24. 17:50
 88/91 anonim ***** válasza:
16-os vagyok újra: így, ismerve a konkrét helyet, ahova vinné, hogy Ausztráliába mennek (nem tudom miért nem lehetett elsőre kiírni, amikor Ausztrália hatalmas, és itt tény, hogy sokan vannak külföldön élő magyarok, meg bizonyára magyarul tudó külföldiek is szerintem), én biztos elengedném, ha én magam nem érem fel anyagilag azt, hogy ekkora pénzösszeget verjek el egy útra (megsúgom neked kedves kérdező, hogy szerintem egymillió forint még kevés is lesz erre, és feltételezem,nem sátorban, májkrémes kenyéren és camping-es rezsón főzött teán fognak élni, hanem ****-os (négycsillagos) vagy magasabb szintű ellátásban lesz részük).
2014. ápr. 25. 08:43
 89/91 anonim ***** válasza:
0%

Utána viszont kikötném, hogy karácsonyi ünnepkör(Szenteste, 1.nap, 2. nap és az utána következő, újévet megelőző napok) előtt ne is reménykedjen, hogy "megkapja" a gyereket egy napra is, mert szükségem van rá, vele akarok lenni!

De igen, ha én magam nem érek fel egy ilyen 1 milliót meghaladó összegű utat, akkor igen, én NEM lennék önző, és elengedném, de ha megjöttek, utána ne is álmodjon arról, hogy megkapja a gyereket, egy jó darabig, mondom, esetemben karácsonytájt mehetne legkorábban hozzá először.

2014. ápr. 25. 08:46
 90/91 anonim ***** válasza:
100%
89, szoval bosszubol honapokig nem engedned el. Eleve anyukanal van tobbet a gyerek, nem apukanal, gusztustalan, amit leirsz.
2014. ápr. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!