Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?
koszaki: van olyan nő, akiből nem lesz rossz anyós? :-)
mielőtt mindenki lepontozna jelzem, hogy a jelenlévők persze mindig kivételek :-)
attol, mert a kérdezö átgondolja, hogy elengedje e gyerekét 2,5 honapra Ausztráliába,- még nem láncolja magához.. a következtetést, hogy rossz anyos lesz, meg nem is értem..
de biztos mindenki rossz anyos lesz, aki átgondolna egy ilyen jellegü kérdést.
Koszaki, ahhoz képest, hogy legalább 50-60 éves vagy (láttam egy másik kérdést, ahol leírtad, 30 éves a lányod) roppant gyerekesen gondolkozol.
Nem akarja magához láncolni a gyereket, de minden épelméjű és gondos anyának dilemmát jelentene 2,5 hónapra, egy másik kontinensre küldeni a 7 éves KISGYEREKÉT.
Leírta, csupán néhány hetet ő is szeretne a fiúval eltölteni, netán ő is szeretné nyaralni vinni valahová. Tényleg ekkora bűn ez? Tapasztalatból mondom, hogy egy 7 évesnek igenis sok 2,5 hónap egy tejesen más országban, közegben, hiába fantasztikus hely. És nem feltétlenül az anya hiánya miatt elsősorban. Tudom, gyerekként többször voltam heteket távol itthonról és a vége felé elég rosszul éreztem magam. Jó, minden gyerek más, de akkor is. Bőven elég Ausztráliában anya nélkül 1-1,5 hónap (nem hét) egy 7 évesnek.
Nyugodtan skandáljátok, hogy szar szülő, meg szar anyós, ha ettől jobb nektek, de igazatok nem lesz.
Nálunk pl első heten is ételnek a gyerekek, ami nem art nekik a tobb hónapos nyári szunet utan.... Ez az egyik.
A masik: mennyi az időeltolodas Ausztrália es Magyarország között? 7 ora átlagban? Az azt jelenti, hogy minimum 7 nap, mire a gyerek vis szállna a helyi időre.
Tehat a suliban nem sok hasznát vennék meg a hazautazas utan se.
Utána viszont kikötném, hogy karácsonyi ünnepkör(Szenteste, 1.nap, 2. nap és az utána következő, újévet megelőző napok) előtt ne is reménykedjen, hogy "megkapja" a gyereket egy napra is, mert szükségem van rá, vele akarok lenni!
De igen, ha én magam nem érek fel egy ilyen 1 milliót meghaladó összegű utat, akkor igen, én NEM lennék önző, és elengedném, de ha megjöttek, utána ne is álmodjon arról, hogy megkapja a gyereket, egy jó darabig, mondom, esetemben karácsonytájt mehetne legkorábban hozzá először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!