Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?
Figyelt kérdés
Elvált vagyok, az exférjemmel van egy 7 éves közös gyermekünk. Nyárra elvinnék nyaralni a barátnöjével. Én soknak tartom. Haza se tudják hozni, mert messze mennek2014. ápr. 24. 09:59
91/91 anonim válasza:
88- szerintem nem kell megsugni a kérdezönek, mi mennyibe kerül..valoszinüleg sokkal jobban tudja ezt, mint te vagy én..vagy itt mások.
a másik, hogy hál' istennek ugy tünik a kérdezönek jo a kapcsolata a gyeremeke édesapjával és annak uj párjával, szoval önzöségröl, -na majd akkor karácsonykor egy napot se látja- bosszurol, náluk szo sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!